Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

makadamia 07:29, 09 lis 2018

Margerytka40 napisał(a)
Chyba taki efekt bym chciała uzyskać

Asiu, jak Ty się rozwinęłaś plastycznie! Jestem pod wrażeniem
Fajne plany
Margerytka40 11:27, 09 lis 2018

Wsadziłam jabłonkę i dwa cisy na razie. Spójrzcie proszę bo ja już zgłupiałam. Doniczki tam gdzie niby jeszcze planuję poduchy cisowe. Jakoś mi tam chyba za dużo tych kul. Jak podrosną to chyba nic tam już nie wcisnę

Margerytka40 11:33, 09 lis 2018

makadamia napisał(a)

Asiu, jak Ty się rozwinęłaś plastycznie! Jestem pod wrażeniem
Fajne plany

rozśmieszyłaś mnie wiesz?. Fajnie, że Ci się podoba
magnolia 11:50, 09 lis 2018

ale migiem się uwienełaś od pomysłu do realizacji.
Z drzewami fajnie postanowiłyście.
Tu pod jabłonką za dużo cisów, jak podrosną to nic poza nimi nie będzie- tak tez można, ale jak mas z ogród z dynamicznymi nasadzeniami, to i tu jej trochę wprowadź. Trzy cisy wystarczą, może skasuj te dwie doniczki na rogu
Anda 12:02, 09 lis 2018

Oj, muszę się pochwalić, że oglądając fotkę właśnie też pomyślałam o trzech cisach Jak Magnolia Czyli jakiś tam zmysł estetyczny mam

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margerytka40 12:03, 09 lis 2018

magnolia napisał(a)
ale migiem się uwienełaś od pomysłu do realizacji.
Z drzewami fajnie postanowiłyście.
Tu pod jabłonką za dużo cisów, jak podrosną to nic poza nimi nie będzie- tak tez można, ale jak mas z ogród z dynamicznymi nasadzeniami, to i tu jej trochę wprowadź. Trzy cisy wystarczą, może skasuj te dwie doniczki na rogu

Nosi mnie na koniec sezonu. Dla mnie też za dużo tych cisów, chyba będzie dobrze z Twoją propozycją. Jak ustawiła to od razu pomyślałam, że na trawy nie ma miejsca. Przy samym pniu jabłonki chyba coś strzelistego by się przydało, jakaś trawa taka jeżowata i wyższa, żeby ją było widać. Pomyślałam, że tu te trawy przy pniu, może jeszcze jakaś grupa na tym rogu zamiast cisów i to razem z bodziszkiem.
Margerytka40 12:04, 09 lis 2018

Anda napisał(a)
Oj, muszę się pochwalić, że oglądając fotkę właśnie też pomyślałam o trzech cisach Jak Magnolia Czyli jakiś tam zmysł estetyczny mam

Nigdy w to nie wątpiłam
Margerytka40 12:08, 09 lis 2018

Margerytka40 12:32, 09 lis 2018

A może odsunąć tego największego cisa jeszcze od pnia bardziej w bok,zrobiło by się więcej miejsca na trawę w środku. Bardzo mi się widzi pień jabłonki zatopiony w trawie tylko jakiej?
Anda 12:37, 09 lis 2018

Mozesz odsunac

A jakie trawy lubisz?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies