Wsadziłam jabłonkę i dwa cisy na razie. Spójrzcie proszę bo ja już zgłupiałam. Doniczki tam gdzie niby jeszcze planuję poduchy cisowe. Jakoś mi tam chyba za dużo tych kul. Jak podrosną to chyba nic tam już nie wcisnę
ale migiem się uwienełaś od pomysłu do realizacji.
Z drzewami fajnie postanowiłyście.
Tu pod jabłonką za dużo cisów, jak podrosną to nic poza nimi nie będzie- tak tez można, ale jak mas z ogród z dynamicznymi nasadzeniami, to i tu jej trochę wprowadź. Trzy cisy wystarczą, może skasuj te dwie doniczki na rogu
Nosi mnie na koniec sezonu. Dla mnie też za dużo tych cisów, chyba będzie dobrze z Twoją propozycją. Jak ustawiła to od razu pomyślałam, że na trawy nie ma miejsca. Przy samym pniu jabłonki chyba coś strzelistego by się przydało, jakaś trawa taka jeżowata i wyższa, żeby ją było widać. Pomyślałam, że tu te trawy przy pniu, może jeszcze jakaś grupa na tym rogu zamiast cisów i to razem z bodziszkiem.
A może odsunąć tego największego cisa jeszcze od pnia bardziej w bok,zrobiło by się więcej miejsca na trawę w środku. Bardzo mi się widzi pień jabłonki zatopiony w trawie tylko jakiej?