Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

magnolia 17:59, 15 lis 2018

jeszcze luźniej, żeby miedzy nimi był luz- tak jakby nimi powtarzać łuk prawy rabaty, ale swobodnie

magnolia 18:03, 15 lis 2018

Anda napisał(a)

Tak mi sie bardziej podoba, ale mam nadzieje, ze Magnolia sie jeszcze odezwie

mnie się wydaje że tak jest zgrabniej narysowane i ułożone, ale w realu będzie trochę wciśnięte, a wyobrażam sobie że te kaliny może by mogły robić za gwiazdy, więc bardziej do przodu i z luzem pomiędzy sobą
Anda 18:10, 15 lis 2018

magnolia napisał(a)

mnie się wydaje że tak jest zgrabniej narysowane i ułożone, ale w realu będzie trochę wciśnięte, a wyobrażam sobie że te kaliny może by mogły robić za gwiazdy, więc bardziej do przodu i z luzem pomiędzy sobą

O tak Niech robią za gwiazdy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margerytka40 18:11, 15 lis 2018

?

magnolia 18:21, 15 lis 2018

nie wiem dobrze jak tam z miejscem. Możesz tak spróbować, ale może i więcej się zmieści- 1 jeszcze na dole, tylko ciut w lewo ( 3 kratki w dól i trzy w lewo tak na oko) i jedna bliżej tuj
Margerytka40 18:32, 15 lis 2018

Wiem o co chodzi, coś w tym stylu

Myślę, że tak by dało radę, tam jest więcej miejsca niż na rysunku się wydaje. Dobrze będzie
AgataP 18:37, 15 lis 2018

Działasz kobieto, działasz... odpoczniesz zimą, czy planujesz coś innego... ?
Margerytka40 18:43, 15 lis 2018

AgataP napisał(a)
Działasz kobieto, działasz... odpoczniesz zimą, czy planujesz coś innego... ?

Ja to raczej z tych co męczą się odpoczywając, zawsze sobie coś wynajdę do roboty
Margerytka40 20:56, 15 lis 2018

Myślicie żeby zatopić te kaliny w trawach? W jednym gatunku? Chodzi mi po głowie ta sesleria. Tylko chciałam tam też jakiś kawałek Evergoldów. Chyba trochę, za jednolicie w odbiorze by było, co? Może najwyżej w seslerię punktowo wrzuciłabym coś niewysokiego, kwitnącego po kalinach i zanim te zaczną zdobić koralikami.
mrokasia 21:13, 15 lis 2018

O mamo, nie mam szans nadrobić choćbym nie wiem jak chciała. Planowanie pełną parą . No i Ty nie odpuszczasz, kopiesz, sadzisz .
W seslerii jesiennej to szałwia bardzo ładnie wygląda .