Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 21:36, 16 lut 2019

Magleska napisał(a)
Asia zrobisz w inny dzień .... ja tylko do ok 14 robiłam ....ale jakoś mam jeszcze mało sił po zimie i niewiele podziałałam .... więcej siedziałam i dumałam

w sumie to dopiero 16 luty

To fakt, kondycja po zimie marna, jutro mam nadzieję na pierwszą kawkę w ogrodzie, czyli sezon uważam za otwarty choćby nie wiem co
paniprzyroda 21:39, 16 lut 2019

Kilka godzin w ogrodzie uświadomiło mi, jak to z moją kondycją marnie jest I tak robiłam przerwy, by nie paść na glebę Na kawę/herbatę czasu brakło, ale jutro nie odpuszczę. O której pijemy kawkę?
Margerytka40 21:40, 16 lut 2019

Nowa12 napisał(a)
Ja po Twoich zdjęciach derenia sprawdzałam dzisiaj mojego i powiem ci że takich kuleczek jak u Ciebie to on nie ma .
Jeżeli możesz to zerknij na mój wątek, wrzuciłam jego zdjęcie.

Byłam ale chyba nie pomogłam. Ale może sprawi Ci niespodziankę, pierwsze kwitnienie zwykle jest bardzo ograniczone więc może gdzieś tam jest pączuś, którego trudno znaleźć
Margerytka40 21:42, 16 lut 2019

paniprzyroda napisał(a)
Kilka godzin w ogrodzie uświadomiło mi, jak to z moją kondycją marnie jest I tak robiłam przerwy, by nie paść na glebę Na kawę/herbatę czasu brakło, ale jutro nie odpuszczę. O której pijemy kawkę?

Na poranną pewnie jeszcze będzie za chłodno ale po obiadku powinno być ok
Wiolka5_7 22:01, 16 lut 2019

Margerytka40 napisał(a)
Pobiegałam właśnie po wątkach i wszyscy dziś wykorzystywali piękną aurę na prace ogrodowe. A ja zgrzytałam zębami bo nie mogłam

Nie jesteś sama właśnie czytam jak wszyscy popracowali ...a u mnie nic.. ani pogody ,ani pracy w ogrodzie...buuu
Margerytka40 22:14, 16 lut 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

Nie jesteś sama właśnie czytam jak wszyscy popracowali ...a u mnie nic.. ani pogody ,ani pracy w ogrodzie...buuu

Jak to pogody, nie miałaś dziś słoneczka?
Wiolka5_7 22:34, 16 lut 2019

Margerytka40 napisał(a)

Jak to pogody, nie miałaś dziś słoneczka?

Mgła była do popołudnia,a potem dopiero słońce...a teraz znowu mgła i -2...ciekawe jak jutro...
Nowa12 23:43, 16 lut 2019

Margerytka40 napisał(a)

Byłam ale chyba nie pomogłam. Ale może sprawi Ci niespodziankę, pierwsze kwitnienie zwykle jest bardzo ograniczone więc może gdzieś tam jest pączuś, którego trudno znaleźć

Dziękuję Asia. Nie wybrzydzałabym jakby chociaż parę kwiatków się wykluło .
Margerytka40 07:50, 17 lut 2019

Nowa12 napisał(a)

Dziękuję Asia. Nie wybrzydzałabym jakby chociaż parę kwiatków się wykluło .

Rozumiem Cię doskonale. Mój M zawsze ma ze mnie polewkę jak niemalże z lupą szukam zwiastunów kwitnienia na młodych okazach
Bogdzia 16:29, 17 lut 2019

Asiu widziałam ze u Ciebie kwitnie juz jakies drzewko koło sosny, co to?