Margerytka40
10:49, 25 lut 2019
Ok Asiu, zrozumiałam zamysł. Najważniejsze, że da się tam tę ścieżkę wcisnąć, dalej będę już myśleć przy wyznaczaniu. Mam ciche marzenie(choć coraz głośniej o tym przebąkuję w luźnych rozmowach
), że M uporządkuje mi te betoniska zalegające pod cienkă warstwą gleby i będę mogła doprowadzić tę część do finału.
Jeszcze chodzi mi po głowie plan na malutki placyk na miejscu domku dziecięcego. Taki na ławeczkę. Póki co jest domek ale robię podchody by go zutylizować
. Na razie jest opór choć w ubiegłym sezonie mała(ha, ha 11lat
) posiedziała tam może ze 2,3 razy bo centrum pogaduszek z psiapsiółkami przejęła trampolina która była jednocześnie miejscem do zabawy, leżakiem i stołem do jedzenia. Domku specjalnie nie odnawiam, nawet pajęczyn nie wymiatam
, wredna ze mnie matka

Jeszcze chodzi mi po głowie plan na malutki placyk na miejscu domku dziecięcego. Taki na ławeczkę. Póki co jest domek ale robię podchody by go zutylizować