Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 08:02, 23 mar 2019

anna_t napisał(a)
Ale Ty konsekwentna jesteś, krok po kroku, po kolei
Myślę że niebawem fajne porównanie do stanu z sumakami będziesz robiła
Ja się zabieram jak pies do jeża do ogrodu.. kora i qpa kupiona tylko werwy brak..może jutro bo dzieci dziadkowi sprzedane

Wałkowałam tyle to planowanie Aniu właśnie po to by teraz na spokojnie brać się za wcielanie w życie a że wychodzi w miarę po mojej myśli, tak jaj sobie wyobrażałam to nie zastanawiam się tylko po kolei robię. Porównania będą na pewno tylko trochę czasu musi upłynąć.
Dziś ma być ładna pogoda więc może poczujesz wiosnę i ruszysz
Margerytka40 08:11, 23 mar 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Bardzo zgrabnie to wyszło. Fajnie, że te bukszpany już takie podrośnięte.
Z całościową oceną czekamy do lata.

Bukszpany miałam więc były do wykorzystania, gdybym miała kupić pewnie byłoby coś innego, pewnie cisy. Zresztą gdyby odpukać nie przeżyły ataku szkodnika to wymienię właśnie na nie. Pułapki na ćmę muszę kupić bo chyba czas najwyższy. Też czekam na hakonki i bodziszki jak zaczną, powinno być fajnie. Kupiłam dziś pierwiosnki ząbkowane i chyba wsadzę je między trawy by coś teraz cieszyło. Myślałam by dać tam jeszcze kilka lili, może pomarańczowych, to na lato. Tylko może za wysokie?
Margerytka40 08:16, 23 mar 2019

paniprzyroda napisał(a)
Zaglądam, a tu kolejna fajna rabata. Kobieto, zapałem i konsekwencją mogłabyś pół o. obdzielić Ale tak właśnie powstają nietuzinkowe ogrody

Dziękuję Ci bardzo, niestety a może stety mam w genach doprowadzanie tego, co zaczynam do końca i mam nadzieję na szczęśliwy finał tych rewolucji . Nietuzinkowy to nawet mi się nie marzy
Margerytka40 08:23, 23 mar 2019

Wiolka5_7 napisał(a)
Fajnie wyszla rabata jak roslinki się rozwiną będzie pięknie

Miło, że Ci się podoba
Margerytka40 08:28, 23 mar 2019

anabuko1 napisał(a)

Fajnie. A co dasz na obwodki ?

Bukszpany będą w hakonkach a brzegiem od strony chodnika bodziszek Rozanne, w tyle w okolicy hortki pewnie paprocie jakieś, może jakaś kępka funkii. Jeszcze do końca nie wiem
Margerytka40 08:31, 23 mar 2019

AnnaCh napisał(a)
Wow, kilka dni mnie nie było, a u Ciebie rewolucja Pięknie

Wiosna Aniu to i rewolucji ciąg dalszy, cieszy mnie, że Ci się podoba
anabuko1 10:08, 23 mar 2019

Margerytka40 napisał(a)

Bukszpany będą w hakonkach a brzegiem od strony chodnika bodziszek Rozanne, w tyle w okolicy hortki pewnie paprocie jakieś, może jakaś kępka funkii. Jeszcze do końca nie wiem

To zapowiada się bardzo ładnie :
wiesz,ja za funkiami jestem zawsze i wszędzie
Margerytka40 19:45, 23 mar 2019

anabuko1 napisał(a)

To zapowiada się bardzo ładnie :
wiesz,ja za funkiami jestem zawsze i wszędzie

Też lubię funkie i w innym miejscu będzie ich sporo, może i tu przemycę kilka, zobaczymy
Margerytka40 19:50, 23 mar 2019

Próbował ktoś z was tego typu preparatów? Mam ochotę wypróbować na pieńku po jabłonce. Nie mamy ochoty szarpać się z nim a poza tym to po wyrwaniu go pewnie będzie lej po bombie. Jeśli tak jak podają 6 miesięcy wystarczy to gotowa bym była poczekać
marba 21:39, 23 mar 2019

Margerytka40 napisał(a)
No i jak?

Asieńko, bardzo elegancko to wygląda. Napracowałaś się, ale warto było.)