Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Magleska 21:51, 10 maj 2019

Asiu u Ciebie ogród wielki ,nie wyrabiam ,żeby na bieżąco śledzić ….

mam nadzieję ,że od teraz będę już na bieżąco

Miłego weekendu ...ja na jutro planuję odchwaszczanie ,jeśli pogoda pozwoli
Zakrecona 06:51, 11 maj 2019

Margerytka40 napisał(a)

Asiu, kurcze nosi mnie chyba bo mam ochotę zrobić wymiankę szmaragdów na cisy. Moje maleństwa podostawały śliczne przyrosty a mam ich trochę coś z 50 sztuk. Jakbym tę część wzdłuż warzywnika wymieniła? Od samych świerków tych pod płotem aż do garażu? Chyba akurat by starczyło. Wiem, będę czekać i czekać na efekt ale myślę sobie cis to cis a nie jakaś tuja. Szmaragdy zostałyby tylko pod płotem. Mam gdzie dać jakby co te co są. Posadzę przy wjeździe, równolegle do domu, małe jeszcze to operacja byłaby bezbolesna

Oj nosi Cię rzeczywiście, 50 szt, to niezła operacja, ale cis też wydaje mi się szlachetnym bardziej
Margerytka40 07:19, 11 maj 2019

Magleska napisał(a)
Asiu u Ciebie ogród wielki ,nie wyrabiam ,żeby na bieżąco śledzić ….

mam nadzieję ,że od teraz będę już na bieżąco

Miłego weekendu ...ja na jutro planuję odchwaszczanie ,jeśli pogoda pozwoli

Wszyscy teraz działamy więc i czasu nie ma Madziu. U mnie wczoraj trochę podlało. Uwielbiam wiosenny ogród po deszczu

Margerytka40 07:30, 11 maj 2019

Zakrecona napisał(a)

Oj nosi Cię rzeczywiście, 50 szt, to niezła operacja, ale cis też wydaje mi się szlachetnym bardziej

Na szczęście krzaczki niewielkie to nie będzie tak źle. Cudne są żywopłoty z cisa, dłużej mi przyjdzie czekać na zieloną ścianę ale co tam. Pomyślałam, że już i tak zrobiłam wszystko prawie od nowa więc mam jakby młody ogród, poczekam

Moje maluchy

Magleska 07:55, 11 maj 2019

Asia te szerokie kadry cudooo -rośnie wszystko w oczach zmienia Ci się ogród niesamowicie
Zakrecona 09:38, 11 maj 2019

Margerytka40 napisał(a)

Asia, wybacz niewiedzę, ale co to jest za trawa?
Margerytka40 09:57, 11 maj 2019

Zakrecona napisał(a)

Asia, wybacz niewiedzę, ale co to jest za trawa?

To sesleria jesienna
Margerytka40 10:02, 11 maj 2019

Magleska napisał(a)
Asia te szerokie kadry cudooo -rośnie wszystko w oczach zmienia Ci się ogród niesamowicie

Dziękuję. Też mi się podobają te nowe rabaty. Jedynie na kwaśnej coś mi cały czas nie gra. Pozmieniałam trochę pierwotny plan bo zachciało mi się tam azalii japońskich i teraz trochę się motam. Coś czuję, że będę przesadzać i przesadzać. Nie lubię tak
anna_t 10:06, 11 maj 2019

Najbardziej uwielbiam w majowych ogrodach różnorodność koloru zielonego. Pięknie to wygląda. I tak sobie myślę że chyba dlatego totalnie mnie nie kręcą tulipany drażnią oko
To ujęcie od frontu jest mega
anna_t 10:07, 11 maj 2019

Margerytka40 napisał(a)

Wszyscy teraz działamy więc i czasu nie ma Madziu. U mnie wczoraj trochę podlało. Uwielbiam [img size=640x361]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/184/1843594/o

TO!