Asia, a nie chciałbyś tego zamiennika kupić? Mniejsza ilość i jednocześnie mniej na raz do zapłacenia. Mazan tutaj potwierdza, że też działa na gąsienice. Możemy na spółkę wziąć, u mnie na szczęście jeszcze nie ma ćmy, ale lepiej być przygotowanym
Też nie mam ćmy ale coraz bliżej nas już słychać o jej pojawieniu się więc też chcę przezornie mieć coś na czarną godzinę. Chętnie się dopiszę do zamówienia. Napisz tylko jak to praktycznie zorganizować. Może przelejė Ci kasę na konto , tylko co z odbiorem?
A w jakim rejonie łódzkiego mieszkasz, ewentualnie gdzie często przebywasz? Ja codziennie jestem w samym centrum Łodzi (Sienkiewicza/Piłsudskiego). Jak bede zamawiać to dam Ci info ile w całości z przesyłką wyjdzie koszt (może daj mi maila na priv) to wtedy się domówimy
Spokojnie, daj jej czas, u mnie coś jej bardzo pasuje tfu, tfu, oby tak samo rosła już na stałym miejscu bo na razie jeszcze w przechowalniku koczuje. Może uda mi się w weekend ją podzielić i już wsadzić, gdzie ma być. Duuuużo sadzonek muszę zrobić. Ja to chyba bardziej ją lubię niż np hakone. Zimą ładnie wygląda a po przycięciu błyskawicznie odrasta, i ta jej zieleń