Rewelacyjnie ta majowa odsłona frontu wygląda i jak lubię kolory, to zgodzę się z Anią, że genialnie wyglądają te plamy różnych odcieni zieleni.
Super, że frontowa zyskuje akceptację bo to chyba najbardziej udana rabata u mnie, nawet rondo nie podoba mi się tak jak ona. Czekam jeszcze na bujny rozrost dereni w żywopłocie bo widok ulicy mocno psuje ogólne wrażenie ale te dziady stoją jak zaczarowane
Basiu mnie samej trudno uwierzyć, że to miejsce może tak wyglądać. W porównaniu do tego co było to jak inny świat. Trochę nas to kosztowało zdrowia, jak przypomnę sobie ten jałowcowy busz i jego unicestwianie... brrr. Dziękuję za miłe słowa, bardzo mnie motywują do dalszej orki
Dziękuję Jolu, jest tak jak chciałam a chyba nawet lepiej. To miejsce jest już można powiedzieć nic dodać nic ująć,gdyby tak inne rabaty przyniosły mi podobną satysfakcję, marzenie