Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Bogdzia 22:13, 11 maj 2019

Ładnie Asiu juz jest. Z kwaśna tez sobie poradzisz tylko musisz zdefiniowac co Ci tam nie gra.
Margerytka40 22:36, 11 maj 2019

Bogdzia napisał(a)
Ładnie Asiu juz jest. Z kwaśna tez sobie poradzisz tylko musisz zdefiniowac co Ci tam nie gra.

Na pewno to nie gra mi, że wszystko małe ale na to nie ma rady, mus czekać
Gruszka_na_w... 22:46, 11 maj 2019

Rewelacyjnie ta majowa odsłona frontu wygląda i jak lubię kolory, to zgodzę się z Anią, że genialnie wyglądają te plamy różnych odcieni zieleni.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
marba 23:21, 11 maj 2019

Margerytka40 napisał(a)

Wszyscy teraz działamy więc i czasu nie ma Madziu. U mnie wczoraj trochę podlało. Uwielbiam wiosenny ogród po deszczu

Asiu, patrzę i oczom nie wierzę. Czy to ten sam ogród, który kiedyś u Ciebie widzieliśmy? Jesteśmy pod mega wrażeniem.
yolka 09:58, 12 maj 2019

Asiu, podglądam z ukrycia i kibicuję, konsekwencja i trzymanie się planu w urządzaniu ogrodu od początku przyniosły oczekiwany efekt. Jest pięknie
AnnaCh 12:43, 12 maj 2019

Ja nie wiem jak Ty obrabiasz te swoje hektary Szacun.
W pełni zgadzam się z Anią, różne odcienie zieleni u Ciebie przepięknie wyglądają
Margerytka40 07:44, 13 maj 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Rewelacyjnie ta majowa odsłona frontu wygląda i jak lubię kolory, to zgodzę się z Anią, że genialnie wyglądają te plamy różnych odcieni zieleni.

Super, że frontowa zyskuje akceptację bo to chyba najbardziej udana rabata u mnie, nawet rondo nie podoba mi się tak jak ona. Czekam jeszcze na bujny rozrost dereni w żywopłocie bo widok ulicy mocno psuje ogólne wrażenie ale te dziady stoją jak zaczarowane
Margerytka40 07:49, 13 maj 2019

marba napisał(a)

Asiu, patrzę i oczom nie wierzę. Czy to ten sam ogród, który kiedyś u Ciebie widzieliśmy? Jesteśmy pod mega wrażeniem.

Basiu mnie samej trudno uwierzyć, że to miejsce może tak wyglądać. W porównaniu do tego co było to jak inny świat. Trochę nas to kosztowało zdrowia, jak przypomnę sobie ten jałowcowy busz i jego unicestwianie... brrr. Dziękuję za miłe słowa, bardzo mnie motywują do dalszej orki
Margerytka40 07:57, 13 maj 2019

yolka napisał(a)
Asiu, podglądam z ukrycia i kibicuję, konsekwencja i trzymanie się planu w urządzaniu ogrodu od początku przyniosły oczekiwany efekt. Jest pięknie

Dziękuję Jolu, jest tak jak chciałam a chyba nawet lepiej. To miejsce jest już można powiedzieć nic dodać nic ująć,gdyby tak inne rabaty przyniosły mi podobną satysfakcję, marzenie
Margerytka40 08:00, 13 maj 2019

AnnaCh napisał(a)
Ja nie wiem jak Ty obrabiasz te swoje hektary Szacun.
W pełni zgadzam się z Anią, różne odcienie zieleni u Ciebie przepięknie wyglądają

W sekrecie przyznam, że na tę chwilę to prawie nie wychodzę z ogrodu