Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 10:35, 11 maj 2019

anna_t napisał(a)
Najbardziej uwielbiam w majowych ogrodach różnorodność koloru zielonego. Pięknie to wygląda. I tak sobie myślę że chyba dlatego totalnie mnie nie kręcą tulipany drażnią oko
To ujęcie od frontu jest mega

Co do tulipanów to się z Tobą zgadzam. Gdzieś tam małe grupki pojawią się u mnie ale łanów nie planuję a już na pewno nie na froncie. Dla mnie ta rabata jest już skończona i właśnie taka minimalistyczna mi pasuje
Wiolka5_7 11:00, 11 maj 2019

Asiu piękne te Twoje rabaty ! uwielbiam te plamy roślin
Ciski urosną
11:25, 11 maj 2019
Bardzo ładne szerokie kadry, proszę więcej
Margerytka40 20:48, 11 maj 2019

Wiolka5_7 napisał(a)
Asiu piękne te Twoje rabaty ! uwielbiam te plamy roślin
Ciski urosną

Plamy jak w zieleni miejskiej, ale mi to pasuje . Dziękuję Wiolu
Margerytka40 20:50, 11 maj 2019

MonikA napisał(a)
Bardzo ładne szerokie kadry, proszę więcej

Niewiele jeszcze szerokich kadrów nadaje się do pokazania ale pracuję nad tym
Margerytka40 20:52, 11 maj 2019

Zgapiłam się i nie zaopatrzyłam się jeszcze w Lepinox. Może ktośbędzie zamawiał? Chętnie się piszę na wspólne zamówienie
mrokasia 21:00, 11 maj 2019

Fajnie Asiu, że pokazałaś szersze kadry. Widać jak ogród się zmienił i jak powolutku dojrzewa. Fajne te masowe nasadzenia. Za 3 lata będzie jak w parku .
anna_t 21:00, 11 maj 2019

Margerytka40 napisał(a)

Co do tulipanów to się z Tobą zgadzam. Gdzieś tam małe grupki pojawią się u mnie ale łanów nie planuję a już na pewno nie na froncie. Dla mnie ta rabata jest już skończona i właśnie taka minimalistyczna mi pasuje
jest idealna, powiem Ci tak szczerze że zazdroszczę Ci tych kół i zaokraglen. Ja też sadze w masie ale wydaje mi się że na prostych liniach jakoś to gorzej wygląda...
Muszę sobie jakieś inspiracje przypomnieć bo gdzieś mi wizja ucieka i niezadowolona jestem
Margerytka40 22:04, 11 maj 2019

mrokasia napisał(a)
Fajnie Asiu, że pokazałaś szersze kadry. Widać jak ogród się zmienił i jak powolutku dojrzewa. Fajne te masowe nasadzenia. Za 3 lata będzie jak w parku .

Chciałabym móc więcej takich szerszych obrazków pokazywać już. Dziś przesadzałam trochę roślin z rabat do likwidacji. Jak już się z tym uporam i posieję trawkę będzie więcej widać w głębi ogrodu. Przesadziłam tawuły japońskie, 5 wielgaśnych krzaczorów
Margerytka40 22:09, 11 maj 2019

anna_t napisał(a)
jest idealna, powiem Ci tak szczerze że zazdroszczę Ci tych kół i zaokraglen. Ja też sadze w masie ale wydaje mi się że na prostych liniach jakoś to gorzej wygląda...
Muszę sobie jakieś inspiracje przypomnieć bo gdzieś mi wizja ucieka i niezadowolona jestem

A wiesz co ja czasem myślę, że to z liniami prostymi jest łatwiej, dobre co?
Mnie cały czas kwaśna męczy i coś mi nie gra. Niby już obsadzona a jakoś tak sama nie wiem