Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

Karoandherga... 21:48, 23 paź 2018

AngelikaX napisał(a)

Może takie wrażenie, na fotce to cała szerokość rabaty wystarcza tylko na pas tui... tak z ciekawości jakie ma wymiary?

70cm dla hortek jest ok

Publikacja w moim pięknym? a nawet nie wiem, że jest - muszę kupić - o czym artykuł tym razem?

Dzięki

Rabatę wymierzę, ale nie teraz bo leje i jest 3stopnie a nie pamiętam
jeszcze chce w parterze przed hortensjami dodac kosodrzewinę małe sadzonki które będę cięła na taką poduchę około pół metra wysokości. Lubię jak jest zimozielono trochę. A widok na tę rabatę będę miała z mojego biura domowego więc musi cieszyć oko cały rok

Co do artykułu to pewnie kupiłam jakieś stare wydanie, i już nie pamiętasz
Zdjątko artykułu, no Twój jak nic :

eVka 21:51, 23 paź 2018

Ooo nie wiedziałam że byłaś w gazecie, znana jesteś
kasja83 11:40, 24 paź 2018

Brawo Angeliko-Twój wysiłek i praca są doceniane także na łamach prasy-super
Muszelka 19:33, 26 paź 2018

Angeliko, masz przepięknie skomponowany ogród. Systematycznie spaceruję po nim

Zachwycam się jego harmonią, przejrzystością, spokojem...
Jest taki jasny i pogodny. Nastraja optymistycznie

nicol21 09:21, 07 lis 2018

hej, obejrzałam zaległe wrześniowe zdjęcia.Super jest! ciekawa jestem jak ogród prezentuje się o tej porze roku? pokażesz coś?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
jolka 19:01, 11 lis 2018

Kokesz napisał(a)

A przed sadzeniem rozluźniasz mocno bryłę korzeniową?
Ja wyczesuję z korzeni prawie cały torf, korzenie w 1/3 przycinam i sadzę w mieszankę rodzimej ziemi wymieszanej z korą i kompostem.
Nie wyczesany torf zaschnie w ziemi w taką bryłkę prawie na kamień i roślinka w końcu też uschnie.

Jeśli mnie jeszcze raz weźmie na wrzosy, zrobię tak jak piszesz.
Dzięki
kasia_c 19:56, 12 lis 2018

Przychodzę z pytaniem. Jak Twoje brzozy się przebarwiają? Robią się żółte? Chodzi mi o Dorebosy
AngelikaX 14:02, 24 gru 2018

Zdrowych, Spokojnych
Świąt Bożego Narodzenia
spędzonych w gronie rodzinnym

wrócę niebawem
AngelikaX 14:40, 04 sty 2019

Witam się noworocznie składając w zwiazku z powyższym wszystkim zaglądającym wszelkiej pomyślności, szczęścia, zdrowia i niegasnącej pasji
Ostatnimi czasy mnie tu mało... nawet bardzo... ogród zszedł jakby na dalszy plan, co nie znaczy, że zapał ogrodniczkowania w jakimś stopniu mi minął... ot taka kolej rzeczy jeśli ogród składny to i szukania inspiracji jakby mniej... no i od jakiegoś czasu na O. zdecydowanie mniejszy ruch, co nie zachęca niestety do tak częstych odwiedzin... ale z Nowym Rokiem postanawiam poprawę...

Z racji zakończenia roku wypadało by zrobić podsumowanie, a więc takie będzie, choć najpierw trochę fotek z okresu świątecznego
kawa8002 14:43, 04 sty 2019

Ja zaglądam i czekam na relację.
Ruch się zwiększył

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.