Elu piękny ogród.
Rodendron piękny i krzaczek i ukwiecony.
Zazdroszczę trochę takich okazów. Mój ma żywą jedną gałązkę i na owej sobie kwitnie.
Róża zapowiada się ślicznie. Nie mam Tak odmiany.
To przyjdę jeszcze pooglądać jak rozkwitnie . To biała róża ?
Mam pytanie, jaka jest długość rury w odkurzaczu do oczka? Daje się ja przedłużyć? Bo usze w końcu kupić ten odkurzacz, ale boję sie czy mi wystarczy sięgnąć do dna na środku oczka. A może daje się ja czymś przedłużać?
Aniu jeszcze tobie odpisze. Tak piekny jasnorozowy porcelanowy kolor mam 4 szt kazda w innym miejscu.
Juz nie biadol masz inne rosliny ktorych mozna ci pozazdroscic.
Ja na poczatku nasadzilam iglakow i nie mam gdzie sadzic bylin zreszta juz się ograniczam. Nie chce juz arealu nasadzen powiekszac bo przecierz sie nie zaoram. Wiec wszystko ma plusy i minusy.
Ciesza mnie moje choiny kanadyjskie, swierki srebrne, swierki zwykle i sosny czarne.
Aniu da rady co prawda nie wiem jakie dlugie i szerokie twoje oczko ale z brzegu chcesz odkurzac.
Wiec rura ma przedluzki tak jak w zwyklym odkurzaczu, w razie czego mozesz ze zwyklego odkurzacza podlaczyc u mnie pasuja.
Jest rura ta wiotka, pozniej sztywne przedluzki. Jak moje wszystkie podlacze to ok 2,5 metra., mam jeszcze rury ze starego odkurzacza, ale nie uzywam.
Mam schodek w oczku wiec w gumowcach stoje i w najglebszym miejscu wszedzie siegam.
Moj odkurzacz nie przerywa pracy w czasie wypompowywania wody.
Jak bedziesz cos chciala jeszcze wiedziec to pisz odpowiem.
Błękitny anioł dosyć wysoki z spora ilością pączków ale późniejszy.
Ten w donicy też bardzo ładny przechowalni się bardzo dobrze przez zimę.
Jeszcze mam podwojnik chyba amurska bardzo drobne, gęste ok 2 cm białe kwiatuszki pnie się po krzakach. Mam go od zeszłego roku jeszcze u mnie nie kwitł.