Ewa, doczytałam u Ciebie, niestety nie znam nikogo kto przewozi przesyłki. Mam znajomego przewoźnika, który pracuje dla DPD ale oni raczej tylko Wrocław i okolice.
Ewunia na wczesniejszej stronce napisalam ci ze juz widze odpisalam co do Pastelki zezobaczymy w nastepnym sezonie jak bedzie wygladac bo to roza kameleon
Aha Hehe Oki No właśnie kameleon totalny, w każdym miejscu wygląda inaczej Mam nadzieję, że krzaki urosną bo na razie to maluchy. Sadziłam gołe korzenie tej wiosny.
Ewunia ja wszystkie roze jakie posiadam to goly korzen i jestem zadowolona totalnie w tym roku pastelka mi wyrosla pod pachy buhahaaaa bo wysoko dosyc ja przycielam i dziewczyna mi wyskoczyla ostro ale niechcem az takiej wole ją nizsza o wiele
To się też narobiłaś.
No około 16 już ciemno i faktycznie w ogrodzie nic się nie zrobi. Ja jak jestem w domu, to coś tam podciągam.
Też cebulowe muszę wsadzić, chyba teraz jak wolne, bo straszą zimą.
Ale najpierw muszę wyciąć byliny, bo nie wiem, gdzie mam miejsce do sadzenia, często jest tak, że sadzę jedno na drugie.
To była szybka akcja różana po kostki w błocie i oborniku krowim
Cebule nadal leżą, czekają na długi weekend oby pogoda dopisała bo nie widzi mi się grzebać w ziemi w zimnicy.
Byliny zostawiam, wytnę tylko te bardzo brzydkie, np. jeżówki bez kwiatów czy resztę ślimaczących się funkii. Fakt, że wtedy dużo więcej miejsca na cebule się znajdzie
Buziaczki