U nas też dziś biało. Ta zimnica wszystkich już dobija.
Ogród piknie wysprzątałaś Ja na razie 5% ogarnęłam, czekam na zapowiadane ciepełko
Nadszarpnęłaś mój portfel kochana Wygooglowalam te twoje cudne rękawice... i przepadłam Jakie oni mają fantastyczne drobiazgi. Zamówiłam donice. Jak to u mnie dziwadełka, ciekawa jestem co to przyjdzie
Co do 40stki, coś ściemniasz dziewczynko
Trzymaj się zdrowo
Iwonko, dobrze że wykorzystałam cieplejsze dni (całe 5 stopni było!) na wiosenne prace ogrodowe bo teraz mogłabym dopiero w następny weekend podziałać. Sprawdziłam fotki i dokładnie rok temu co do dnia wertykulowałam! już trawnik! Patrząc na trawę może za2-3 tygodnie dopiero będzie gotowy do wertukulacji.
Rękawice, prawda, że piękne! Mam zamiar dokupić sobie do kompletu gadzeciki ogrodowe. Nowych roślin już nie kupuje, ewentualnie jakieś drobiazgi, to mogę inwestować w sprzęt
Donice, ciekawa jestem jakie, ja kupilam takie, dokupię jeszce inne kolory, są cudne i w wielu rozmiarach.
Haha jeszcze 5 lat temu wyglądałam jak rześka 20 stka, a ostatnio przez zdrowie poleciało.
Mam w koszyku te donice tylko się zastanawiam czy na żywo też tak dobrze wyglądają. Antracytowej bym chciała.
Ja ostatnio przytyłam i niestety też mi latek to dodało a teraz po chorobie to już zupełnie.
Wczoraj mąż włączył film z naszego ślubu, 9ta ricznica czerwcu będzie. Nie mogłam się na siebie napatrzeć a lustro już zupełnie będę omijać.