Ewa mysle ze taka odleglosc od roz bedzie ok nawet metr odstepu mozesz dac ml bo narazie male a widzialas u innych ze juz kilkuletnie to duze fontanny zakupy trawkowe mega cudne
Świetne zakupy
Miskanty nie są znowu takie małe...nie widziałaś jakie mi kiedyś sadzonki przysłali ...aż wsadziłam 2 szt.razem...a i tak ledwo było je widać....ale w 2 i 3 roku są już wielkie
urosna za nim sie obejrysz a w szkólkach pewnie kupisz lepsze tylko musisz wiedziec w której ...a to tez czas zeby na takie wycieczki objazdowe po szkółkach jezdzić
Agnieszka, jejku ale dawno u Ciebie nie byłam, nie prychodzą mi powiadomienia o nowych postach w Twoim wątku, zaraz lecę do Ciebie
Robota beznadziejna ale jak się poszo kiedyś na skróty (z braku wiedzy nie lenistwa) to teraz trzeba zapłacić gorzką cenę. Najgorszy jest ten tłuczeń bo to kilofem prawie trzeba rozłupywać, masakra.
Zastanawiam się, czy nie wysadzić wszystkich roślin i nie wymienić ziemi pod całą rabatą. Jak je sadziłam dwa lata temu robiłam tylko dołki zapraiowne ziemią z worka.
To ta rabata (znalazłam jakies stare zdjęcie):
czerwone krzyżyki to rośliny juz przesadzone.
No własnie się zastanawiam, bo najmniejsze nie są, napisałam do sklepu, że wielkości nie zgadzają się z tym co na zdjęciu sadzonki na stronie, prosili, żeby wysłac fotki i czekam na decyzję.
No widzisz Kasiu jak dobrze Cię mieć u siebie posadzę co 80-90 cm zobacze jak wyjdzie po ustawieniu na rabacie. Ale się nie mogę doczekać, kurier juz jedzie do mnie
Trawki śliczne, ale bym urlop chciała, żeby wszystko od razu wsadzić a tu jeszcze weekend wyjazdowy...