Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 22:03, 05 lip 2018

Efffa napisał(a)
Ładne te trawki kupilas,
Ja już mam tyle traw a ciągle bym dokupywała,generalnie chce bardziej minimalistycznie i przerabiam,najchętniej bym wszędzie trawy wsadziła,bo zielone

Ewa, ja również kocham trawy, wszelakie, mam ich coraz więcej w ogrodzie, na każdej rabacie czasami po kilka gatunków. Minimalizm jest super ale zauważyłam, że coraz częściej dodaję kolory i byliny
Efffa 22:07, 05 lip 2018

effka napisał(a)

Ewa, ja również kocham trawy, wszelakie, mam ich coraz więcej w ogrodzie, na każdej rabacie czasami po kilka gatunków. Minimalizm jest super ale zauważyłam, że coraz częściej dodaję kolory i byliny

Ja też dokupywalam kolorowe rośliny,ale to jednak nie to czego oczekiwałam,zostanę przy minimalizmie zielonym.Ale u kogoś uwielbiam kolorowe ogródki,uwielbiam przeglądać tę kolorowe zdjęcia ogrodów na O.
eVka 22:15, 05 lip 2018

Efffa napisał(a)

Ja też dokupywalam kolorowe rośliny,ale to jednak nie to czego oczekiwałam,zostanę przy minimalizmie zielonym.Ale u kogoś uwielbiam kolorowe ogródki,uwielbiam przeglądać tę kolorowe zdjęcia ogrodów na O.

Twoje odcienie zieleni są wyjątkowe, piękne zestawienia roślin. Uwielbiam bylinowe angielskie rabaty ale u kogoś, u mnie jeszcze nie teraz, może kiedyś.
Efffa 22:19, 05 lip 2018

Ojej,dziękuję za tak miłe słowa
eVka 22:21, 05 lip 2018

Efffa napisał(a)
Ojej,dziękuję za tak miłe słowa

sylwik69 23:15, 05 lip 2018

Wspaniałe te róże i jak super zapakowane reszta zakupów też niezła.Trawki szybko rosną
eVka 08:49, 06 lip 2018

sylwik69 napisał(a)
Wspaniałe te róże i jak super zapakowane reszta zakupów też niezła.Trawki szybko rosną

Róże dziękują szopng roślinkowy zawsze mnie mega cieszy trawki po posadzeniu podleję florovitem, żeby pobujały wysoko hihi
mrokasia 08:59, 06 lip 2018

effka napisał(a)

Róże dziękują szopng roślinkowy zawsze mnie mega cieszy trawki po posadzeniu podleję florovitem, żeby pobujały wysoko hihi

Ty te trawki to lepiej podlej np.magiczną siłą startową żeby się ukorzeniały. Bujną Ci w przyszłym roku .
eVka 09:06, 06 lip 2018

mrokasia napisał(a)

Ty te trawki to lepiej podlej np.magiczną siłą startową żeby się ukorzeniały. Bujną Ci w przyszłym roku .

O pomysł dobry polecę dzisiaj kupić, to jest to? Substral 300g Magiczna Siła Nawóz startowy do ukorzeniania Ogród ?
mrokasia 09:08, 06 lip 2018

effka napisał(a)

O pomysł dobry polecę dzisiaj kupić, to jest to? Substral 300g Magiczna Siła Nawóz startowy do ukorzeniania Ogród ?

Si .
Właśnie nim podlałam przesadzane wczoraj na frontowej rośliny i nowo sadzone jeżówki .