Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 22:17, 03 lip 2018

Magleska napisał(a)
będzie na pewno pokaż po posadzeniu

Pokażę całą rożankę z ML, cisami i mini lawendkami.
eVka 22:23, 03 lip 2018

mrokasia napisał(a)
Róże podobno lubią przewiew więc to chyba była dobra decyzja .
Ale będzie szpalerek .

O widzisz, podświadomie to pewnie wiedziałam miskanty ML chyba je aż tak nie przytłoczą, mam nadzieję.
Piano to dzięki Kasioli Leśniczance, zaraziła mnie różami jakiś czas temu i pilnowała, żeby mi nie przeszło
SlonecznyOgrod 22:34, 03 lip 2018

Po pijoku zakupy robisz? To niebezpieczne hihi
A widzisz, przypadkowo napisałam Ci o przetacznikach u mnie a Ty też już kupiłas
Też mam różowe z neta
eVka 22:42, 03 lip 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)
Po pijoku zakupy robisz? To niebezpieczne hihi
A widzisz, przypadkowo napisałam Ci o przetacznikach u mnie a Ty też już kupiłas
Też mam różowe z neta

Hm no cóż, piffko ułatwia decyzje dzisiaj róże też impulsywnie kupiłam. Mirella napisała, że są u Hyżego i od razu kliknąłam, jeszcze koleżanka wzięła Wedding Piano i Charming Piano A i Pomponelle, więc wysyłka gratisikowa wyszła
Przetaczniki mega, jakiś czas temu się w nich zabujałam, różowe i niebieskie.
mrokasia 22:46, 03 lip 2018

effka napisał(a)

O widzisz, podświadomie to pewnie wiedziałam miskanty ML chyba je aż tak nie przytłoczą, mam nadzieję.
Piano to dzięki Kasioli Leśniczance, zaraziła mnie różami jakiś czas temu i pilnowała, żeby mi nie przeszło

Zaraz, zaraz, róże chcesz posadzić w szpalerze co 80 cm i jeszcze między nimi miskanty ML??? Oj, nie idź tą drogą... to znaczy idź bo to ładny zestaw będzie tylko musisz znacznie rzadziej posadzić...
eVka 23:04, 03 lip 2018

mrokasia napisał(a)

Zaraz, zaraz, róże chcesz posadzić w szpalerze co 80 cm i jeszcze między nimi miskanty ML??? Oj, nie idź tą drogą..o. to znaczy idź bo to ładny zestaw będzie tylko musisz znacznie rzadziej posadzić...

Nie, nie, nieprecyzyjne żem się wyraziła, za szpalerem Piano będą miskanty w sporych odstępach i cisy. Róże rzadziej posadzone będą je bardziej eksponować.
mrokasia 23:07, 03 lip 2018

effka napisał(a)

Nie, nie, nieprecyzyjne żem się wyraziła, za szpalerem Piano będą miskanty w sporych odstępach i cisy. Róże rzadziej posadzone będą je bardziej eksponować.

Aaaa, to ok
eVka 23:13, 03 lip 2018

mrokasia napisał(a)

Aaaa, to ok

ja ścisłowiec, pisać logicznie i po polsku nie potrafię
mrokasia 23:27, 03 lip 2018

effka napisał(a)

ja ścisłowiec, pisać logicznie i po polsku nie potrafię

No proszę Cię, nie gadaj bzdur! To ja nie zrozumiałam przekazu .

eVka 23:29, 03 lip 2018

mrokasia napisał(a)

No proszę Cię, nie gadaj bzdur! To ja nie zrozumiałam przekazu .

Hehe