Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 10:24, 14 lip 2018

kaz742011 napisał(a)

No i super. Nie musisz kombinować przed eMem . Choiny przyrosły mi pewnie z metr

I tak bym nie kombinowala, bo nie umiem a metr przyrostu przez dwa lata to extra wiadomość! Zamawiam!
Wendy79 10:31, 14 lip 2018

Dobrze, że z moim Maćkiem łączy nas ta sama pasja ogrodnicza i że najdroższe, jak do tej pory, rośliny do naszego ogrodu kupił on
eVka 10:40, 14 lip 2018

Wendy79 napisał(a)
Dobrze, że z moim Maćkiem łączy nas ta sama pasja ogrodnicza i że najdroższe, jak do tej pory, rośliny do naszego ogrodu kupił on

Moj eMek udaje że nie lubi ogrodu i zakupów roślinnych a jal przychodzi co do czego to on też najdroższe egzemplarze kupuje ☺ nie przepada na liściastymi i bilinami i czasami gdera że za dużo ble ble ble
eVka 10:41, 14 lip 2018

A wspólna pasja to coś wspaniałego, w przypadku ogrodu zazdroszczę ☺
Wiolka5_7 10:48, 14 lip 2018

Mój się nie pasjonuje ogrodem,a po drugie ciagle pracuje w delegacji,wiec zakupów nie widzi nawet drzew nie zauważył jak kupiłam ,hi hi
Ale w sumie to nie robi problemu z zakupów... bo podoba mu się ogród i czasem pochwali
eVka 11:03, 14 lip 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Mój się nie pasjonuje ogrodem,a po drugie ciagle pracuje w delegacji,wiec zakupów nie widzi nawet drzew nie zauważył jak kupiłam ,hi hi
Ale w sumie to nie robi problemu z zakupów... bo podoba mu się ogród i czasem pochwali

Mój tp nawet ostatnio pomagał mi wkopywać iglaki, wprawdzie nieudolnie ale liczą sie chęci. Jal nasz budżet pozwala to w sumie też nic nie mówi ma zakupy roślinne tylko jal gorszy miesiąc to krzywo patrzy ale tylko przez chwilę, bo jak już wsadzę cudowności to mówi, że pięknie.
Wiolka5_7 11:15, 14 lip 2018

effka napisał(a)

Mój tp nawet ostatnio pomagał mi wkopywać iglaki, wprawdzie nieudolnie ale liczą sie chęci. Jal nasz budżet pozwala to w sumie też nic nie mówi ma zakupy roślinne tylko jal gorszy miesiąc to krzywo patrzy ale tylko przez chwilę, bo jak już wsadzę cudowności to mówi, że pięknie.

Kasia_CS 11:23, 14 lip 2018

effka napisał(a)

lipiec 2018[/b]

bardzo ładna ta rabata! fajna, gęsta i różnorodna

effka napisał(a)
Świeżo wsadzone hakonki all gold

A nie za dużo słońca dla All Gold będzie?
Margerytka40 11:31, 14 lip 2018

Mój M jak wczoraj zobaczył zamówione choiny zrobił minę i stwierdził: łeee,to takie?,a dziś przebiera nóżkami żeby sadzić i chodzi ,przygląda się . Przecież widzę że mu się podobają ale nie przyzna się,o nie
eVka 11:57, 14 lip 2018

Kasia_CS napisał(a)

bardzo ładna ta rabata! fajna, gęsta i różnorodna

A nie za dużo słońca dla All Gold będzie?

Dzięki Kasiu ☺ opaska pod domem z all gold jest chwilę rano w słońcu a potem cały dzień cień bo to od północy.