Dziękuję kocham ten busz. Muszę jeszcze coś wymyślić na wrzosową bo sporo wypadło po zimie i jest pustawo. Kusi mnie, żeby dosadzić wrzosy ale chyba coś robię nie tak, że mi usychają.
Trawnik koszę wysoko na 5 cm co 3 dni i podlewam często i może dlatego trawa daje radę.
Kamilo,ciesze się że Ci się u mnie podoba: ) Cóż sama tego nie wymyśliłam, to zasługa O. a i tak widzę sporo błędów i miejsc do poprawki.
Kocham limkowo-silberspinnowa, nie umiem jej zrobić zdjęcia. W rzeczywistości piuropusze miskantów powalają srebrzystością. Zauroczyły mnie też kwiatostany miskanta memory. Jest bardzo oryginalny.
Naprawdę podoba Ci się? Miło mi. Długo szukałam średniej wielkości prostej płukanej kostki szarej i grafitowej. Trawniczek dostał tyle pochwał, że boję się, żeby sie nie popsuł
moj w Pl tez byl piekny taki jak twoj uwielbiam jak jest taka przestrzen na trawniku tak jak u ciebie co do kostki ja lubie tez moją z buszrema ale szkoda ze granatowy srodek nie wzielam o obrzeza zolte tylko na odwrot bo zolta szybko sie brudzi i to mi sie w mojej podoba ze jak sloneczko swieci to wyglada jakby cala kostka byla pokryta brokatem