Oo kolejna muzyczna rodzinka mój eM też muzyk, ja po szkole też jestem.. mam nadzieję, że dzieciaki będą chciały, ale Kuba na razie 3 latka, a Kaja 3 miesiące, więc mają czas
sorry Ewciu za off top, ale powoli nadrabiam wątek
Ojojo, zdrówka! U nas Kuba też z gardłem problem, ale w miarę szybko zadziałaliśmy i po 1 dniu w sumie już lepiej, nie skarży się na gardło. Psikajcie sobie tantum verde albo czymś w tym stylu (jest kilka na rynku o tym samym składniku aktywnym).
Miskanty zaczekają, spokojnie zdrówko najważniejsze Ja kupiłam tylko 1 sztukę i też czeka bo w sumie nie wiem do końca gdzie go posadzić
Ewa mam nadzieję, że nam wybaczy
Ty przynajmniej tez muzykująca, ja nie wiem o czym mowa
Mąż gra, Marysia gra, Jasiek już widać, że ma słuch doskonały, ja nie wiem o co im chodzi Jestem z zupełnie innej branży, bardzo przyziemniej, mało artystycznej
Ewciu, zdrówka życzę, wczoraj też umierałam cały dzień, coś od żołądka mi poszło nie tak, aż dreszcze i gorączkę miałam.
Dziękuję dziewczynki moje kochane. Ogród bardzo mnie cieszy, właśnie siedzę kichająco-kaszlająca na tarasie i nie mogę się nadziwić jakie te miskanty, hortki i cała reszta piekne. Wrzesień to wspaniały ogrodowo miesiąc.
Taka muzykująca rodzinka to fajna sprawa, wspólna pasja na pewno łączy. My totalnie niemuzykalni ale również mamy wspólną pasję -KOMIKSY