Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Johanka77 19:41, 21 paź 2018

Ale porządeczek na przedpłociu! Szczęka opada!
Johanka77 19:42, 21 paź 2018

effka napisał(a)
DĄB pięknie się przebarwia.

Miód malina!
eVka 19:52, 21 paź 2018

Sima napisał(a)
Dałam u mnie bambusy

Byłam, widziałam, napisałam! PIĘKNE, DZIĘKUJĘ Muszę je mieć u siebie.
eVka 20:01, 21 paź 2018

szemusia napisał(a)
Hej, Ewcia
Widzę, ze działasz prężnie dalej
Przedpłocie już w przyszłym roku CIę zadowoli - wystarczy, ze trawy się rozrosną.
Super piny zapodałaś z bambusami - szkoda, że u mnie już miejsca brak...
Piękny ten Twój jesienny ogród

Beatko, bardzo dziękuję już końcówka ogrodowa u mnie. Jeszcze tylko choiny posadzę na nowej rabacie i koniec.
Przedpłocie mnie bardzo cieszy. Musimy skończyć budować pergolę nad kubłami i chyba dosadzę winobluszcz dla koloru jesienią.
Bambusy mnie zaczarowały, zawsze je chciałam mieć w ogrodzie i może w końcu się uda.
P.S. Byłam dzisiaj u Ciebie ale śladu nie zostawiłam Cudna jesień u Ciebie
eVka 20:04, 21 paź 2018

Magleska napisał(a)
Dąb piękniutki mój już listki zgubił niestety
A przedpłocie od wiosny ruszy pełną parą

Dąb liście ma jeszcze w większości zielone, ale może dlaczego, że dopiero wsadzony.
Przedpłocie obgfociłam specjalnie dla Ciebie , bo obiecałam. Tylko totalnie nie umiem robić zdjęć, muszę się ogarnąć w tym temacie...
eVka 20:07, 21 paź 2018

Johanka77 napisał(a)
Ale porządeczek na przedpłociu! Szczęka opada!

Hehe, kora świeżo rozłożona, to dlatego. Choć koty grzebią w niej i doły robią. Muszę przesadzić w jednym miejscu tawuły, bo za blisko miskantów są, ślepa byłam jak sądziłam chyba.
eVka 20:08, 21 paź 2018

Johanka77 napisał(a)

Miód malina!

Dzięki! apropo malin, dzisiaj cięłam nisko swoje
Magleska 20:11, 21 paź 2018

effka napisał(a)

Dąb liście ma jeszcze w większości zielone, ale może dlaczego, że dopiero wsadzony.
Przedpłocie obgfociłam specjalnie dla Ciebie , bo obiecałam. Tylko totalnie nie umiem robić zdjęć, muszę się ogarnąć w tym temacie...

Doceniam .....fajnie z tymi kratkami - jak je bluszcz obrośnie ,to będzie super .....
Moje kubły stoją z boku domu na kostce - kombinuje co zrobic ,żeby ich nie było widać

A co do zdjęć ..... bardzo ładne robisz .....
eVka 20:20, 21 paź 2018

Magleska napisał(a)

Doceniam .....fajnie z tymi kratkami - jak je bluszcz obrośnie ,to będzie super .....
Moje kubły stoją z boku domu na kostce - kombinuje co zrobic ,żeby ich nie było widać

A co do zdjęć ..... bardzo ładne robisz .....

I tak ta wersja obudowy pojemników na odpady mnie nie zadawala, chciałam je od frontu przesłonić ale nie ma jak, za ciasno by było, choć może jeszcze coś pokombinuję... Ciężko przy takiej licznie pojemników coś sensownego wymyślić.
Zdjęcia wg mnie mocno średnie, jak patrzę na foty np. Zany....
Johanka77 20:56, 21 paź 2018

effka napisał(a)

Dzięki! apropo malin, dzisiaj cięłam nisko swoje

Ja polecę za tydzień.