Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 13:25, 25 paź 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Jeśli dobrze pamiętam, to marzec, przed ruszeniem wegetacji Tylko machnij konkretnie Zobaczysz pierwszy efekt już po miesiącu

Oj będę ciąć ostro, dzięki Ci bardzo chciałabym już mięc spore czuprynki a tu kilka patyczków tylko...
eVka 18:44, 25 paź 2018

Doszły piękne sadzonki róż Pastelli i Giardinii od Hyżego, grube pędy, porządny system korzeniowy. Jutro posadzę, to moje pierwsze gołe korzenie. Mam nadzieję, że wszystko dobrze zrobię
nicol21 22:46, 25 paź 2018

No to proszę - jaka niespodzianka z tym domkiem. Oby sąsiad też chciał się obsadzić na zielono i za chwilę posadził piękne drzewiszcza.

A swoją drogą piękny masz ten ogród. Dąb cudenko!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
eVka 08:28, 26 paź 2018

nicol21 napisał(a)
No to proszę - jaka niespodzianka z tym domkiem. Oby sąsiad też chciał się obsadzić na zielono i za chwilę posadził piękne drzewiszcza.

A swoją drogą piękny masz ten ogród. Dąb cudenko!

W końcu się doczekałam, bo pozwolenie dostali jakiś czas temu i już myślałam, że nie będą budować a tu taka niespodzianka
Oby byli miłośnikami ogrodu

Super, że podoba Ci się mó kawałek ziemi, dąb codziennie coraz bardziej zchwyca, to był strzał w dziesiątkę (tfu, ttu co by nie zapeszyć )
Teraz napalam się na klony japońskie, więc Twoje kliaty, choć trochę się boję, bo one kapryśne. Wiosną będę szukać ładnych krzaczków Aureum.
DorKa 09:13, 26 paź 2018

Cześć Ewcia, prognoza pogody sprzyja twojemu tempu pracy. Jeszcze będziesz mogła poszaleć Powiem Ci zainspirowałaś mnie tym pięknym dębem i szukam miejsca dla niego Buziaki!
eVka 20:29, 26 paź 2018

DorKa napisał(a)
Cześć Ewcia, prognoza pogody sprzyja twojemu tempu pracy. Jeszcze będziesz mogła poszaleć Powiem Ci zainspirowałaś mnie tym pięknym dębem i szukam miejsca dla niego Buziaki!

Jeszcze troszkę roboty mam w ogrodzie więc mam nadzieję na ładną pogodę. Widzę, że we wtorek ma być 19 stopni. Super.
Dąb dzisiaj wyglądał obłędnie, tyle kolorów, że nie można się napatrZeć Mega polecam!
SlonecznyOgrod 12:20, 27 paź 2018

Zmiany na lepsze.
Rosliny po 2 latach się zabudują.
Zanim się wprowadzą sąsiedzi będzie przedziałka.
eVka 20:47, 27 paź 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)
Zmiany na lepsze.
Rosliny po 2 latach się zabudują.
Zanim się wprowadzą sąsiedzi będzie przedziałka.

Pocieszasz Dario Fajnie by było jak by za dwa lata już było w miarę zarośnięte.
Buziak
eVka 21:05, 27 paź 2018

Posadziłam róże Fajnie się sadziło, bo gleba wilgotna, pulchna.

Pnąca Giardinia. Swoją drogą szykuje się chyba nowa rabata wokółróżana.

Pomponelle
Kasiolaaa 03:20, 28 paź 2018

hihihi Ewunia i ty juz wsiaknelas w roze cieszy mnie to niezmiernie teraz tylko czekac czerwca jak zaczną kwitnac nie moge sie doczekac co to bedzie