Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

DorKa 09:31, 01 kwi 2019

effka napisał(a)

Dorka, moge Ci napisac usprawiedliwienie do pracy Zart, nie czytaj, bo to gadulstwo tylko hehe
Trawnik nie był mocno przejechany wertykulatorem, dlatego względnie wygląda, gdyby się odważyła głębiej go potraktować już tak fajnie by nie wyglądał...
Za magnolkę dziękuję

Pogoda jest B O S K A !

Dzisiaj w planach dokończenie wrzosowiska i zabranie się za nawożenie trawnika. Plus ścieżka i miejsce pod ławeczką pod orzechem. Kasy już brak, więc w tym miesiącu jej nie kupię, ale na lato już chcę. Muszę w totka zacząć grać

napisz please Niemoc mnie ogarnęła okrutna.Oczywiście do pracy przy kompie nie w ogrodzie Oglądasz czasami Daleko od miasta na hgtv ? Ja coraz częściej zazdroszczę bohaterom tego programu tylko odwagi brak

W totka też muszę zagrać bo potrzeby znacznie przewyższają możliwości finansowe Ścieżkę Twoją przeoczyłam. przypomnij mi co będziesz robić ?
eVka 09:36, 01 kwi 2019

DorKa napisał(a)

napisz please Niemoc mnie ogarnęła okrutna.Oczywiście do pracy przy kompie nie w ogrodzie Oglądasz czasami Daleko od miasta na hgtv ? Ja coraz częściej zazdroszczę bohaterom tego programu tylko odwagi brak

W totka też muszę zagrać bo potrzeby znacznie przewyższają możliwości finansowe Ścieżkę Twoją przeoczyłam. przypomnij mi co będziesz robić ?

Hehe, to mam pomysł, ja napisze Tobie a Ty mi i sobie obie będziemy przy tym cudnym słonku pracować w ogródkach

Oglądam, ogląda, uwielbiam ten program Jest taki relaksacyjny i pokazuje wspaniałą angielska wieś. Nie mogę się napatrzeć na te ich stare domki z niskimi wejściami, kolorowe drzwi, no i wielkie cudne ogrody... Tylko te ceny... 800 tys funtów...

Oj ja mam tyle planów, że takia banieczka w totku by się bardzo przydała...
malinia 09:40, 01 kwi 2019

effka napisał(a)

Dlatego uważam, że ta moja to dobra cena, tfu tfu, żeby nie zapeszyć, bo tak ją chwalimy

Przy takiej ogrodniczce nie może być inaczej
Ja mojej też naszykuje dobre podłoże to może się przyjmie
DorKa 09:41, 01 kwi 2019

effka napisał(a)

Hehe, to mam pomysł, ja napisze Tobie a Ty mi i sobie obie będziemy przy tym cudnym słonku pracować w ogródkach

Oglądam, ogląda, uwielbiam ten program Jest taki relaksacyjny i pokazuje wspaniałą angielska wieś. Nie mogę się napatrzeć na te ich stare domki z niskimi wejściami, kolorowe drzwi, no i wielkie cudne ogrody... Tylko te ceny... 800 tys funtów...

Oj ja mam tyle planów, że takia banieczka w totku by się bardzo przydała...

taki tydzień chociaż by się przydał.Dzieci w szkole, mąż w pracy a my ogródku. To się nazywa relaks! Rozmarzyłam się A do tego jeszcze ta banieczka z totka
eVka 09:43, 01 kwi 2019

malinia napisał(a)

Przy takiej ogrodniczce nie może być inaczej
Ja mojej też naszykuje dobre podłoże to może się przyjmie

hehe dobra, dobra, moje rodki sadzone jesienią do super przygotowanego podłoóża (wg rad Toszki) ledwo żyją, więc wiesz...
Trzymam kciuki za Twoją, żeby zdrowo rosła
eVka 09:44, 01 kwi 2019

DorKa napisał(a)

taki tydzień chociaż by się przydał.Dzieci w szkole, mąż w pracy a my ogródku. To się nazywa relaks! Rozmarzyłam się A do tego jeszcze ta banieczka z totka

O mamuniu, przestań!!! Jak ja mam teraz w pracy siedzieć??!!
DorKa 09:48, 01 kwi 2019

effka napisał(a)

O mamuniu, przestań!!! Jak ja mam teraz w pracy siedzieć??!!

mam to samo Koledzy zza biurka się dziwią co ja taka rozanielona siedzę
eVka 10:01, 01 kwi 2019

DorKa napisał(a)

.............
Ścieżkę Twoją przeoczyłam. przypomnij mi co będziesz robić ?

Aha ścieżka to taka malutka na rabacie prowadząca do orzecha, o tu:

A pod samym drzewem mała ławeczka.
eVka 10:02, 01 kwi 2019

DorKa napisał(a)

mam to samo Koledzy zza biurka się dziwią co ja taka rozanielona siedzę

Ehehehe, pozdrowienia dla kolegów
Ja akurat teraz sama jeste w pokoju, to mogę mieć rozanieloną minę
Zana 10:07, 01 kwi 2019

Ooo fajnie będzie z ławeczką pod drzewem. Uwielbiam ławeczki pod drzewami.