Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 22:11, 07 kwi 2019

bql3 napisał(a)
Ewa,

wiesz nasze ogrody mamy w sąsiadujących ze sobą województwach i jakby czas pozwolił ... to było by miło o tematyce klonów palmowych pogadać.
A Ty - przepraszam jakiegoś u siebie na rabatach masz klona?

A posiadam posiadam całego jednego którego jutro Ci pokaże, bo oczywiście nie mam pojęcia jaka to odmiana taki ze mnie znawca hehe
SlonecznyOgrod 22:14, 07 kwi 2019

Hahaha podzieliłaś mój los, chodzisz i się zachwycasz magnolią, a widzisz jak one działają. Tylko, że ja nic nie zrobiłam przez nie a Ty zrobiłaś

Dziś oj tak, dziękuję, wylegiwałam się miło na tarasie w towarzystwie męża, ładnie grzało.

Magnolię księżniczkę swoją ładnie wyeksponowałaś

Jakie masz berberysy za nią to może Erecta?
eVka 22:26, 07 kwi 2019

SlonecznyOgrod napisał(a)
Hahaha podzieliłaś mój los, chodzisz i się zachwycasz magnolią, a widzisz jak one działają. Tylko, że ja nic nie zrobiłam przez nie a Ty zrobiłaś

Dziś oj tak, dziękuję, wylegiwałam się miło na tarasie w towarzystwie męża, ładnie grzało.

Magnolię księżniczkę swoją ładnie wyeksponowałaś

Jakie masz berberysy za nią to może Erecta?

Podzieliłam Daria, one są zachwycające, kwitną jak wszystko dookoła jeszcze w powijakach. Już się nie mogę doczekać jak bedzie rosła
Magnolia księżniczka ma swoją mini rabatkę-królestwo.

Berberysy kolumnowe ale to nn, bo kupowałam je jak jeszcze podobało mi się wszystko i nie czytałam etykiet

Super spędziłaś dzień, z mężem romantic
Kasia_CS 00:24, 08 kwi 2019

O raju, ale trawniczek!! Jak stół, piękny, zielonutki, rześki!

Różanka u CIebie rośnie w siłę Super! Masz mnóstwo odsłon w swoim ogrodzie - i trawki i rodki i cała masa innych roślin - lubię to
malinia 05:49, 08 kwi 2019

Nooo trawniczek klasa
Kasiolaaa 06:00, 08 kwi 2019

Ławeczka opita rodzinka byla a gdzie boczus karkoweczka z grilla hihi tance hulance u nas wczoraj pogoda mega krotkie koszulki
DorKa 08:51, 08 kwi 2019

kącik chilloutowy mega! Życzę Ci ,żebyś miała dużo czasu na odpoczynek tam Królewna Magnolia śliczna!
eVka 09:19, 08 kwi 2019

Kasia_CS napisał(a)
O raju, ale trawniczek!! Jak stół, piękny, zielonutki, rześki!

Różanka u CIebie rośnie w siłę Super! Masz mnóstwo odsłon w swoim ogrodzie - i trawki i rodki i cała masa innych roślin - lubię to

Jej, dzięki! Po wertykulacji i nawożeniu mam nadzieję, że będzie z dnia na dzień coraz bardxiej zielony, bo jeszcze z bliska trochę sianka jest.

Różanka jest śliczna tfu tfu! Róże Piano mają mnóstwo pięknych bordowo-czerwonych listków. Dzisiaj rano jak zobaczyłam to aż serce rośnie

Dziękuję za miłe słowa, baaardzo mi miło!
eVka 09:19, 08 kwi 2019

malinia napisał(a)
Nooo trawniczek klasa

Dzieki!
eVka 09:21, 08 kwi 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Ławeczka opita rodzinka byla a gdzie boczus karkoweczka z grilla hihi tance hulance u nas wczoraj pogoda mega krotkie koszulki

Opita opita, z koleżankami a wczoraj teściowie na grillu, bez boczuciu i karkóweczki piersi z kurczaka i pyszna kiełbaska Pogoda piękna, może nie na krótkie rękawki ale bez kurtki spokojnie, sama bluzeczka.