Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

malinia 17:24, 13 kwi 2019

no zakupy suuuper ))
ja już czekam na cieplejsze dni bo szału w domu dostaję ;( u nas 1 stopień ....grrrr
boję się trochę przymrozku ...pon i wtorek -3 ma być ;/ oby nie było szkód na ogrodzie wszystko już ruszylo a tu zima ...
Kim 17:36, 13 kwi 2019

effka napisał(a)
I zarezerwowałam sobie drzewko: wiśnię piłkowaną "Kiku-shidare-zakura" nie ma to jak spontan Była jedyna z dużych reszta maluchy.

Niezła panna gdzie będzie miała miejscówkę
eVka 18:26, 13 kwi 2019

malinia napisał(a)
no zakupy suuuper ))
ja już czekam na cieplejsze dni bo szału w domu dostaję ;( u nas 1 stopień ....grrrr
boję się trochę przymrozku ...pon i wtorek -3 ma być ;/ oby nie było szkód na ogrodzie wszystko już ruszylo a tu zima ...

Dziękuję
Zimnooo, ja też mam dość, brzydki kwiecień, u nas 7 stopni ale przynajmniej pada deszcz co baaardzo mnie cieszy. Nie będę musiała podlewać.
Pogoda pokazuje -2 we wtorek w nocy ale myślę, że będzie koło 0.
eVka 18:47, 13 kwi 2019

Kim napisał(a)

Niezła panna gdzie będzie miała miejscówkę

Panienka będzie rosła na rabacie patio przed oknem kuchennym
O tu, gdzie strzałka, między rozplenicami a hortką ogrodową.
Zuzka25 18:55, 13 kwi 2019

Piękne zakupy Moje piwonie czekają na sadzenie. A masz już jakieś posadzone?
Kim 19:00, 13 kwi 2019

effka napisał(a)

Panienka będzie rosła na rabacie patio przed oknem kuchennym
O tu, gdzie strzałka, między rozplenicami a hortką ogrodową.

W takim razie widoku z okna zazdroszczęszczególnie wiosną będzie cudownyTy to pędzisz z wątkiem jak torpedaa ja dostałam doła ogrodowegomam nadzieję że mi przejdzie jak pogoda się poprawiA jak nie to ogród zaorać , trawę posiać i spokój
eVka 19:00, 13 kwi 2019

Zuzka25 napisał(a)
Piękne zakupy Moje piwonie czekają na sadzenie. A masz już jakieś posadzone?

Dzięki Mam w tym miejscu trzy piwonie, które dostałam jesienią od znajomej. Dokupiłam dwie a mam zamiar jeszcze kilka Marzą mi się białe chińskie ale bardzo drogie były, po 45 zł.
Jakie masz piwonie?
eVka 19:05, 13 kwi 2019

Kim napisał(a)

W takim razie widoku z okna zazdroszczęszczególnie wiosną będzie cudownyTy to pędzisz z wątkiem jak torpedaa ja dostałam doła ogrodowegomam nadzieję że mi przejdzie jak pogoda się poprawiA jak nie to ogród zaorać , trawę posiać i spokój

Widok z okna kuchennego w lecie jest cudny, na wiosnę dzięki rabacie rodkowej kawałek dalej i wiśni również będzie zachwycał.

Bożena, dwa dni temu napisałam U Ciebie elaborat po czym wszystko mi się skasowało. Tak się wkurzylam, bo ją serwis jestem, że drugi raz nie napisałam. Obiecuję dzisiaj nadrobić u Ciebie
Masz pięknie, nie narzekaj! Można jeszcze wiele zrobić jak w większości ogrodów ale jest już dobrze

Ja Ci dam zaorać!!!
Kim 19:12, 13 kwi 2019

effka napisał(a)

Widok z okna kuchennego w lecie jest cudny, na wiosnę dzięki rabacie rodkowej kawałek dalej i wiśni również będzie zachwycał.

Bożena, dwa dni temu napisałam U Ciebie elaborat po czym wszystko mi się skasowało. Tak się wkurzylam, bo ją serwis jestem, że drugi raz nie napisałam. Obiecuję dzisiaj nadrobić u Ciebie
Masz pięknie, nie narzekaj! Można jeszcze wiele zrobić jak w większości ogrodów ale jest już dobrze

Ja Ci dam zaorać!!!

Taki dziś mam dzień dołującyI love you za słowa otuchy
Zuzka25 19:25, 13 kwi 2019

effka napisał(a)

Dzięki Mam w tym miejscu trzy piwonie, które dostałam jesienią od znajomej. Dokupiłam dwie a mam zamiar jeszcze kilka Marzą mi się białe chińskie ale bardzo drogie były, po 45 zł.
Jakie masz piwonie?

Kupiłam 2 jasnoróżowe i jedną białą. Poproszę jeszcze mamę, aby przywiozła mi ciemne z babcinego ogrodu. Piwonie, dalie i cynie kojarzą mi się w ogrodem mojej babci