Zdjęcia twojej kruszynki nowym telefonem po prostu obłędne
U Asi teraz przeczytałam, że to: Huawei P Smart Z. Wiesz, że moje dwa ostatnie awatarki były starym Huawei robione. Koleżanka go używa, dużo zdjęć nim robi i na prawdę jakościowo świetne. A jej to już staruszek. Podobno ta marka ma dobre aparaty w komórkach. Więc twój wybór tym bardziej na tak
I nowa rabata się tworzy

Niestety, żeby już na początku coś było widać, to trochę tych roślin trzeba... Przeglądałam zdjęcia z zakładania rabaty przez Oudolfa. Dużo roślin, blisko siebie. Od razu przyjemnie się na taką rabatę parzy, ale ile to kasy!
Zastanawiam się nad twoim kącikiem, masz tam na prawdę dużo miejsca. Pomyśl o brzozach jak będzie padał cień gdy się rozrosną. Chociaż przy tylu drzewach i tak kiedyś będzie to bardziej rabata cienista niż słoneczna. Tak mnie ostatnio u mnie olśniło, gdy dumałam nad roślinami pod brzozy i już sama nie wiem co sadzić.
Przy dwóch ścieżkach fajnie będzie przejść przez taki zakątek i oglądać rośliny z różnych perspektyw.
Hakone i rodki to złe połączenie? A tak chciałam moje podsadzić

A jakby stipę z hakone u ciebie wymieszać. Bo faktycznie po jednej hakone po drugiej stipa nie wygląda naturalnie a ta rabata ma być misz maszowa
Doradca ze mnie kiepski, mam dar do kopania a nie tworzenia
Nowy awatarek z Brzoskwini

Huśtawka pod platanem nawet ze starej baby zrobi dziecko

Do tego spódnica koleżanki nałożona na moją czarną basicową kieckę i kapelutek bo grzało jak w piekle. No i wyszła dzidzia piernik

Ale zrelaksowałyśmy się na maksa i wróciłam z kolejnym chciejstwem - platan

Ale taki klasyczny...