Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madżenie ogrodnika sezon 2017

Zana 22:43, 30 sie 2017

Madżen tak Cię mało w tym sezonie na O., że wreszcie jestem u Ciebie cały czas na bieżąco. Czytam i śledzę, trzymam kciuki za walkę. Trudno mi wyobrazić sobie Twój ogród bez bukszpanów.
Gardenarium 07:08, 31 sie 2017

Pszczelarnia napisał(a)
A mnie zastanawia, że na te feromony łapie się tylko jeden gatunek ćmy. Inne nie. Że ta pułapka feromonowa jest tak znakomicie spreparowana i wycelowana w osobników jednego gatunku.

łapią się inne, u mnie bezowa się złapała.

Instagram Ogrodowiska
Mala_Mi 14:50, 31 sie 2017

Marzena na ile wystarcza dysperbit..bo nie doczytałam. Wrzucasz go do pułapki na ten lep???
kasja83 09:11, 01 wrz 2017

Zana napisał(a)
Madżen tak Cię mało w tym sezonie na O., że wreszcie jestem u Ciebie cały czas na bieżąco. Czytam i śledzę, trzymam kciuki za walkę. Trudno mi wyobrazić sobie Twój ogród bez bukszpanów.

No to są niewielkie plusy-że można na bieżąco z Madzenkowym wątkiem być
Juzia 21:59, 01 wrz 2017

Madżen....Twój Wrocław mnie nie lubi
Co się dzisiaj nawkurzałam!!!!
Ale machałam Ci. Widziałaś?

Juziam!

Madzenka 11:48, 02 wrz 2017

Juzia nie widziałam, ze machałaś Przez ten intensywny deszcz zaczeły się wczoraj korki. Ale na pocieszenie napisze, ze korki to będa od 4.09 a potem od 1.10 jak brac studencka wróci do Wrocławia

Mała Mi pułapki kupuje w sklepie Tedan, polecam, bo szybko , sprawnie . Wszystko tam zamawiam i lepy i feromony . Nie wiem na ile starcza, bo za kżdym razem daje nowy korek z feromonami

Dziewczyny co do walki z ćma jestem oewna, ze wygram, bo nei odpuszczam i an szczęscie są juz skuteczne srodki na tego szkodnika. Przypominam, ze jest na Ogrodowisku watek ĆMA BUKSZPANOWA, na ktorym sa wszystkie informacje na bieżaco w tym informacje nt środków ochrony roslin i sklepu, w ktorym mozna kupic

Danusiu u mnei łapie sie tylko ta ćma, nic więcej. Inne latają i nie wchodzą do domku

Zana jestem rzadko bo nie wiem co sie stało u mnie ze strona forum, kazda strona otwiera mi sie po minucie. Nie mam cieprliwosci. Inne strony mi dzialaja dobrze
Juzia 13:03, 03 wrz 2017

Madzenka napisał(a)
Juzia nie widziałam, ze machałaś Przez ten intensywny deszcz zaczeły się wczoraj korki. Ale na pocieszenie napisze, ze korki to będa od 4.09 a potem od 1.10 jak brac studencka wróci do Wrocławia

Korki i przemoczenie to akurat mały pikuś przy tych niespodziankach, które mnie jeszcze spotkały we Wrocku
monteverde 19:20, 03 wrz 2017

Marzenko na której stronie wstawiłaś zdjęcia nowych białych róż, chciałabym obejrzeć, pozdrawiam
Fama 22:27, 08 wrz 2017

Czesc Marzenko.Przyszłam do Ciebie z wątku o ambrowcach. Jak się miewają Twoje kolumnowe slender silhouette? Jak szybko przyrastają? Czy rzeczywiscie mają dorastac do max 10 m? Czy masz z nimi duzo problemow? Przepraszam, jesli pytam o to, co niedawno było powiedziane. Masz pokaźnych rozmiarów wątek: ) albo raczej wątki: )
zawitka 10:12, 09 wrz 2017

Ale współczuję Ci walki z tą ćmą .Nie chcę myśleć o swoich buksach ,na szczęście nie mam jej Jak na razie .Przyszłam zapytać czym tniesz swoje trawy bo aż się boję o swoje ręce ciąć nożem ????? wieczorem poczytam więcej