Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielony zielonym pogania :)

Zielony zielonym pogania :)

MartaKozak 11:00, 25 paź 2017

Lulilaj napisał(a)

Na chwasty nie patrzymy.Kora jeszcze przede mną.Teraz zaczynają ni brazowiec nie wiem dlaczego

Nie bylo u was przymrozkow przypadkiem? Pokaz blizej te brazowienia, bo na powyzszym zdjeciu nie duzo widac.
Lulilaj 11:00, 25 paź 2017

Moje bramy. Podobają mi się
Lulilaj 11:03, 25 paź 2017

W między czasie moja córcia weszła w całkiem poważny wiek
Lulilaj 11:08, 25 paź 2017

Lecę poczytać co u Was
Kasia_CS 11:14, 25 paź 2017

No to działo się u Ciebie ostatnio!! Barama też mi się podoba Fajny ten murek oporowy wychodzi

A tort sama robiłaś ? Czasem lubię oglądać filmiki z robienia tortów - fajna sztuka. Znam jedną dziewczynę, ktora się tym zajmuje zarobkowo i nawet jakieś nagrody dostawała na cukierniczych targach ( takie cukiernicze zieleń to życie )

A co do brązowienia tujek nie pomogę - mnie samej zbrązowiały doły i się posypały w tujach wschodnich., ktore sadziłam w czerwcu.. Może to kwestia aklimatyzacji i początkowego stresu rośliny?
Lulilaj 11:26, 25 paź 2017

MartaKozak napisał(a)

Nie bylo u was przymrozkow przypadkiem? Pokaz blizej te brazowienia, bo na powyzszym zdjeciu nie duzo widac.

Przymrozków jeszcze nie było (na szczęście) Aktualne zdjęcia wrzucę po południu...
Mam nadzieję, że to aklimatyzacja bo trochę się podłamałam. Próbowałam sadzić zgodnie "ze sztuką", czyli rozluźniłam korzenie, usunęłam większość torfu, poszczypałam korzonki i ... teraz eM się śmieje, że trzeba było z doniczki i do ziemi .
Lulilaj 11:31, 25 paź 2017

Kasia_CS napisał(a)
No to działo się u Ciebie ostatnio!! Barama też mi się podoba Fajny ten murek oporowy wychodzi

A tort sama robiłaś ? Czasem lubię oglądać filmiki z robienia tortów - fajna sztuka. Znam jedną dziewczynę, ktora się tym zajmuje zarobkowo i nawet jakieś nagrody dostawała na cukierniczych targach ( takie cukiernicze zieleń to życie

Tak, sama . Ja też lubię oglądać takie filmiki a urodziny Julii to taka szczególna okazja, tym bardziej, że moje dziecko stawia poprzeczkę coraz wyżej (były już smerfy, Maja, biedronka). A mi to też sprawia przyjemność, choć najlepiej, żeby nikt w tedy do mnie nie podchodził, hihihi.
iwka 11:32, 25 paź 2017

bardzo dużo osób narzeka w tym roku na brązowienie tui, deszczowa pogoda chyba na to wpływa tu poczytaj

murek śliczniutki, no i ogrodzenie też mi sie podoba
Lulilaj 11:41, 25 paź 2017

iwka napisał(a)
bardzo dużo osób narzeka w tym roku na brązowienie tui, deszczowa pogoda chyba na to wpływa tu poczytaj

murek śliczniutki, no i ogrodzenie też mi się podoba

Cieszę się,że się podoba .
Może faktycznie ma to związek z deszczami, bo u mnie na prawdę w tym roku spadło sporo deszczu... chociaż ja stawiałam bardziej na to, że mają sucho, hmm lecę czytać...

Iwka, avatarek wymiata
Kasia_CS 11:49, 25 paź 2017

Lulilaj napisał(a)

Tak, sama . Ja też lubię oglądać takie filmiki a urodziny Julii to taka szczególna okazja, tym bardziej, że moje dziecko stawia poprzeczkę coraz wyżej (były już smerfy, Maja, biedronka). A mi to też sprawia przyjemność, choć najlepiej, żeby nikt w tedy do mnie nie podchodził, hihihi.

Wow, no to gratulacje! wyszedł rewelacyjnie Może się kiedyś skuszę na taki torcik dla mojego ancymona, tyle, że chyba musiałby być z samochodami