te foty do mnie przemawija ...że kołodomu jesli juz to max 2 szt
a jak widze stado kropek to jakos mi te drzewa nie pasuja bo sie zrobi busz - chaszczowisko ((
Bogdzi fotki tez powinny ci dac duzo do myslenia ja kupiłam w tym roku dwa klony NN i jestem ich czerwienia zachwycona ...choc juz liscie pomału leca ..szkoda
Ja 'Hot Wings' kupowałam w Rogowie jak coś A strzępiastokore u Szmitów dla znajomego brałam ale za 8 czy 9 dych to były takie 150 cm gdzieś- drogo, ale miały grubsze pnie niż te u Pana w Z.
U mnie zostal jeden , on teoretycznie przebarwia sie na czerwono ale kiepski ten kolor , zólty był jeszcze gorszy więc go wyciepałam. u mnie troche odrostów było ale niewiele , bardziej kłopot był z siewkami bo jak nie ciełam to strasznie sie wysiewały, były wszędzie w okolicy.Porównaj ze strzepkiem
Na tym zdjeciu kolory i tak gorsze bo zdjecie od północnej strony , od południowej kolory bardziej czerwone. Mój brat , podobny wiekiem do mnie , rzadko do nas przyjeżdza. Będe sie z nim widziała dopiero w czerwcu ale na weselu więc będą wystrojeni bo syna żenia nie wiem czy będą chcieli z klonami jechac. Gdybym mogła sie z nim wczesniej zobaczyc to dam Ci znac. Mój kosztował chyba 65zł ale juz pewna nie jestem.
dziękuję Ci Bozenko za fotki, cudny ten strzepek. szkoda że w Rogowie takie wypierdki, nie chcialabym robić kłopotu bratu. ciekawa jestem jakie tempo wzrostu zaobserwujesz