Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza II

Ogrodowa przygoda Łukasza II

Zana 06:38, 04 maj 2017

Ja też bym te cisy porozrzucała. A może zamiast kul bukszpanowych kule tujowe Danica? Chyba nie są tak problemowe a w sumie też ładne. Jakoś już się przyzwyczaiłam do kul na tej rabacie.
06:54, 04 maj 2017
oddaje głos....porozrzucaj cisy
Kawa 09:36, 04 maj 2017

oo Łukasz cisy

porozrzucaj

tulipany ładne kolory
rozark 13:18, 04 maj 2017

zerknij proszę

www.ogrodowisko.pl/watek/5194-ogrod-maly-w-cieniu-i-na-ciezkiej-glebie?page=554#post_4

co to za piękność? właśnie sie rozglądam za jakimiś żółtymi żurawkami

Luki 23:44, 04 maj 2017

Justynko ja bym miał na tą twoją rabatę pewną koncepcje, ale musisz mi dać czas przynajmniej do niedzieli bo gonię sam siebie obecnie

Cisami rzucam, ale co chwile jakaś roślina mi przeszkadza.

Sebek postawiłem tam gdzie rosły buksy, ale kule jednak inny efekt dają, mam fotkę z porozrzucanymi cisami z przed paru dni, ale rozmazana

Asiu chciałbym wierzyć, że będzie lepiej
Jak będę sadzić to na pewno nie w rządku bo niepotrzebny parawan się stworzy, ale gęsto mam na tej rabacie i trudno będzie wcisnąć chociaż jednego cisa między róże, a by było ' w nieładzie' to nie mogą być tylko po krawędzi posadzone... dumam, ale róż przesadzać nie będę
Luki 23:49, 04 maj 2017

Anula tuje niestety łysieją jak światła nie mają, a przy bylinach będzie z tym problem niestety.

Kamila dzisiaj próbowałem porozrzucać Cisy, ale noc mnie zastała i o zdjęciach zapomniałem.

Reniu to Solar Power, wpadnę jutro
Luki 23:51, 04 maj 2017

Pogoda nie sprzyjała, ale kancik na bylinowej zrobiony, trawnik jeden skoszony, posadzone, rozsadzone i przesadzone kolejne około 40 roślin, kolejne metry kostki ułożone. Jestem zadowolony z dzisiejszego dnia

Porozrzucałem Cisy na bylinowej i nawet to jakoś wygląda, ale dwa troszkę ciasno mogę mieć między różami i mam problem bo róż przesadzać nie chcę.
Noc mnie zastałą i zapomniałem zdjęć zrobić.
06:43, 05 maj 2017
to spokojnie poczekam na twój pomysł bo azalie mi pasują .. mozesz wyszstko tam wykombinowac bo i kształt rabaty nie jest ostateczny ..i sie zastanawiam czy by jej nie odciac od przytarasowej rózanki ...na ktorej brakuje zimozielonych...bede tam tez cos dosadzać

PS. bajzel mam wszedzie ...denerwuje nie to bo juz miałobyc ogarniete ...a przez ta pogode nic nie zrobiłam ..dobrze ze chłopsy sie spieli i ten front ucywilizowali ...bo czekał rok ...sam widzisz ...ze bez armii pomocników nie idzie wszystkiego zrobić samemu
butterfly 08:38, 05 maj 2017

Luki, strasznie mi szkoda tych kul... no kurza twarz,co za durna pogoda...
wierze w ciebie ze wymyslisz tam cos rownie pasującego. Daj soebie tylko czas
ren133 11:39, 05 maj 2017

Lukasz, Fajnie będzie z takimi porozrzucanymi cisami