Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza II

Ogrodowa przygoda Łukasza II

Luki 21:30, 07 maj 2017

Troszkę ładniejszych widoczków

Purple Pion z Claduia

To są białe narcyzy z pomarańczowym środkiem gdyby ktoś miał problem z kolorami

Niektóre żurawki pięknie ruszyły, tu akurat żuraweczka Redstone Falls, uwielbiam jej wiosenny kolor.

I moja the best żuraweczka Gunsmoke

Luki 21:35, 07 maj 2017

Globemasterami długo będę was męczyć, ale są przepiękne, a liście mają takie zdrowe i lśniące

I na koniec jeszcze Cisy z innej perspektywy

21:36, 07 maj 2017
Luki napisał(a)
Troszkę ładniejszych widoczków

Purple Pion z Claduia

Ren133 pytała o takie połaczenie ...uznałam ze słabe ...bo tez mam je na jednej rabacie ale pomieszane z innymi jeszcze .

a ty jak odceniasz ten duet ?

PS. taki pracus jak ty do ogrodu mi potrzebny bo M skonczył urlop ...a mi samej tygodnia braknie zeby odgruzowac ogord po tych dzeszczach.
Luki 21:47, 07 maj 2017

Jeszcze coś z drugiego ogrodu na co nie mogę się napatrzeć, wyszło to po prostu przepięknie, a tak na prawdę z całkowitego przypadku i niewiedzy co zrobić z ostatnimi tulipanami, do tego nasiana niezapominajka i...

Chciałem więcej zdjęć dodać, ale już się nie da także jedna fotka musi wystarczyć
Pawlus 21:49, 07 maj 2017

Buksy to buksy, szkoda ale cisy jak podrosną i utoną w kwiatach latem to też będzie pięknie
nawigatorka 21:52, 07 maj 2017

Sebek napisał(a)
To zdjęcie, gdy rabata jest najbardziej rozbuchana utwierdza mnie w przekonaniu, że cisy będa tam pasować Patrz
o a szukałam tej fotki i nie znalazłam dla Łukasza
A robisty są super. Ja swoje uwielbiam.
Luki 21:53, 07 maj 2017

Marta żmudna to dobrze powiedziane bo już 3 raz tą kostkę przekładam, a najzabawniejsze jest to że gdyby stał się cud i w tym roku podjazd powstał to kostkę będzie trzeba rozebrać

Kasiu z cisami muszę się jeszcze opatrzeć w doniczkach Nowa rabata myślę że jakoś będzie wyglądać, efekt zapewne dopiero w przyszłym roku bo większośc bylin będę miał niewielkich, ale urosną i w przyszłym roku powinno być dobrze.

Justynko mnie to połączenie odpowiada, ale jeszcze coś jaśniejszego by się przydało i koniecznie muszą być wymiksowane.
Ja bym jeszcze jednego siebie na etat z chęcią przyjął bo nadal mam masę niezrobionej roboty, a tu na cały tydzień do Lublina muszę jechać i klops.

Paweł no niestety taki los, chociaż jak zgarne te 15 milionów w totka to nie tylko buksy sobie odkupie
Pożartować można, a co najwyżej Cisami mogę się zadowolić na chwilę obecną
Luki 21:55, 07 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
o a szukałam tej fotki i nie znalazłam dla Łukasza
A robisty są super. Ja swoje uwielbiam.

Ten ogród to jeden z moich ulubionych, więc zdjęcia znam doskonale. Liczę, że będzie dobrze z Cisami
Bogdzia 22:00, 07 maj 2017

Łukasz kazde z tych zdjec jest piękne, mam nadzieje że humor przy takich widokach juz Ci sie poprawił.
22:01, 07 maj 2017
a tych cisów w szesciany nie da sie poprowadzić ...albo prostopadłosciany ...scinac z wysokośći i nadawac regularny kształt bokom?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies