Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na 300 metrach kwadratowych

Ogród na 300 metrach kwadratowych

kaisog1 10:25, 13 maj 2013

EwaG napisał(a)

Ewo co to za odmiana? Cudne!
A za ścięcie tulipanów to ja bym paluchy poprzetrącała
agata_chrosc... 21:53, 13 maj 2013

Witaj Ewo,
jaka szkoda dla nas wszystkich z powodu wyciętych tulipanów! Trochę to dzikie takie. szkoda.
a pozostałe niezwykłe. szkoda, ze w końcu trzeba jakiegoś wyboru dokonac i coś posadzić bo chciałoby się miec wszystkie.
pozdrawiam
Babetka 22:33, 13 maj 2013

Witam. Nie będę oryginalna. Dokonałam spacerku po Twoim ogrodzie. Miły ten spacerek był. Pozdrawiam
sylllwia 22:46, 13 maj 2013

Co za ludzie, kraść tulipany. Szkoda że nie nacieszyłaś się nimi, człowiek sadzi cebulki i nie może się doczekać kiedy zakwitną, a tu takie coś.
madzielena 11:40, 14 maj 2013

Ewo, podczytywałam Twój wątek z wielkim zainteresowaniem już od dawna. Nie zostawiłam jeszcze śladu, co teraz pragnę nadrobić.

W tym roku zostałam szczęśliwą użytkowniczką małej działki, którą z mozołem i w pocie czoła staram się ujarzmić.

Jeśli pozwolisz, pogoszczę się u Ciebie wirtualnie, popatrzę i oczy nacieszę, a póki co pozdrawiam!

Magda
ewalm 11:48, 14 maj 2013

magnolia napisał(a)

Nawet jeśli obsesja, to miła. Ja zresztą mam myślenie dość wąskie- dzieci ( jest trójka, więc wymiennie, po jednym do martwienia się) i ogrody- swoje, cudze. Wspomnienia kojarzę z kolorami i z zapachami, po męczącym dniu śni mi się schylanie lub noszenie, po przyjemnym kwiaty.
Także umysł już całkiem 'przeżarty' niezdrowa obsesją.

Magnolio, to i tak dobrze. Mnie się snił wypadek samochodowy, i to był bardzo nieprzyjemny sen, może to po ostatnich problemach z hamulcami. Niby jeżdżę ale mam dziwnie mało przekonania czy będę się mogła zatrzymać tam gdzie trzeba.

Ewo - ściętych tulipanów bardzo współczuję. Znam ten ból.
beta 11:15, 15 maj 2013

Witaj Ewo...byłam w Twoim ogrodzie już nie raz...anonimowo....do dziś....bo pomyślałam sobie, że nie ładnie tak się skradać i słówka nie skrobnąć...piękne zdjęcia Ewuś robisz...a ten tulipan co go za róże wzięłam cudny...bardzo mi się podoba Twój styl...i jeśli pozwolisz zaglądać będę...co i tak niniejszym czyniłam...ale teraz na legalu...pozdrawiam

a tulipków strasznie mi szkoda...
Gabriela 11:24, 15 maj 2013

A ja bym chciała zobaczyć jaka duża jest ta moja - twoja okrągła cukinia. Właśnie wczoraj wsiałam nasiona, prosto do ziemi, no ale ścigać się nie będę.
EwaG 20:49, 15 maj 2013

magnolia napisał(a)

po męczącym dniu śni mi się schylanie lub noszenie, po przyjemnym kwiaty.

Samych kwiatów w snach Ci życzę.
EwaG 20:50, 15 maj 2013

popcarol napisał(a)
A za złodziejstwo... szkoda słów, bardzo to przykre

No ale mam też satysfakcję, że tak się podobały, że skusiły do grzechu