Madziu jesteś wielka ! wczoraj wytyczyłaś ścieżkę a dziś już gotowa dzialasz expresowo, lubię tak ! no i rabaty poszerzone i obsadzone ,super
Red barona uwielbiam u Ciebie,super że jeszcze go dosadziłaś
Madziu, cieszę się, że zapał wrócił.
Rabaty po zmianach cieszą oczy. Pewnie potrzebują czasu na przyjęcie się. Ale za to wiosną już będą w pełnej krasie.A z tymi kartonami to ciekawa sprawa. Jak to wyjdzie?
Takie domki dla owadów to i pożyteczna rzecz i dekoracja i dla dzieci atrakcja. Ha, rym mi się udał.
Zdrówka Madziu.
Domki dla owadów trzeba zabezpieczać metalową siatką z drobnymi oczkami i pilnować, żeby materiał wypełniający nie dotykał do siatki tylko był ze dwa cm od niej. Wtedy ptaki dziobem nie dosięgną, a wszelkie owady będą bezpieczne.
Ogród pięknieje z dnia na dzień.
absolutnie świetnie zgrana kolorystyka, jak to się rozrośnie - obłędnie będzie. Zadziwiają mnie twoje klony rosnące w pełnym słońcu. Mojemu Orange jedna gałązka zbyt długo na słońcu była i cała przypalona. Tylko to co w półcieniu ładne zielone. Sangokaku też przypalało - teraz ma poranne słońce tak do 12 a potem cień. Nie rozumiem tego. Może to kwestia tego, że ja uwielbiam te klony o limonkowych listkach.
Zuza
ja też takie najbardziej lubię
jak tylko wycacane też ładne ,ale wolę z każdego etapu tworzenia
Basiu czasem mi się uda jakiś ładny kadr ....dziękuję bardzo
ten też mi się podoba
i ten
mam też taką nadzieję
dziś wyścieliłam ją grubo kartonami i wysypałam korą
jestem zadowolona
trochę się zmienia z sezonu na sezon
przynajmniej już wiem co i jak chcę mieć .....co pewnie i tak nie uchroni mnie przed różnymi drobnymi zmianami
Buziaki
Agatka
niestety z dachu nie mam -mam dom parterowy ,jedynie poddasze na graty ,a tam jest tylko takie mikro okno dla kominiarza ,ale wychodzi na przód domu ....nie mam jak zrobić całości niestety ....drona nie posiadam
tu całość tyłu starej części od góry
i od dołu
a jak obrócisz się w drugą stronę to warzywnik i nowa cała
teraz łatwiej ?....
na 4 fotkach ciężko całość ogrodu pokazać ....
został przedogródek na starej części i brzozowa na nowej i cała długa -co już kawałkami pokazywałam nie raz