Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

jolanka 21:57, 14 mar 2021

O rany, już po wiosennych robotach ? Mucha nie siada
Ja jeszcze ogrodu nie widziałam, nie wiem kiedy uda mi się cokolwiek zrobić
SlonecznyOgrod 22:11, 14 mar 2021

Magleska napisał(a)

Daria tak ,myjką myję ,mam taką przystawkę do bruku ,tylko po takim czyszczeniu muszę uzupełniać piasek w szczelinach ....
żeby nie było ,że tak już pięknie ,czysto ,super ....
to mam taki mordor na ciągłym widoku ....jak narazie wiaty ni widu ni słychu ,drewno leży ,ale wykonawca cierpi na brak chęci ....a mnie szlak trafia gdy patrzę na to

więc sobie patrzę na tą część( coby mnie szlag nie trafił ,bo tu już zostało
tylko wygrabić trawnik ,zrobić kanciki i wyczyścić bruk i donice

Buziaki

Po pierwsze to każdy ma jakiś zakątek z takimi widokami, więc spokojnie, u mnie buda po psie za drzewami stoi,kosz po mauzerze, resztki płotu... do domu ani do garażu nie schowamy
Czasami materiał niepodatny jest na współpracę i trudno, odpuścić żeby się nie denerwować

Muszę koniecznie taką myjkę kupić, czyli nie myjesz pod ciśnieniem strumieniem tak jak auto tylko tym mopem takim? I płyn do tego?

W ogrodzie masz ogrom rabat, teraz jeszcze bardziej je widać. Pięknie rozłożyłaś korę, wygląda lux! Brawo za pracę
Agatorek 23:58, 14 mar 2021

Ale elegancko to wygląda z korą . Super . Trzeba się bardzo mocno przyjrzeć, żeby było widać korę w trawniku .
A zakątkiem się nie przejmuj . Prędzej, czy później się zrobi .
eVka 11:53, 15 mar 2021

Madziu, takie wykorowane rabatki cud miód orzeszki!!! Czyściutkie, eleganckie, moje rabaty po cięciu mizernie wyglądają, choc je wczoraj wysprzątałam ale miejscami kory brakuje. Nie uzupełniam bo już tak bardzo gęsto na nich jest, że nie ma sensu i tak nie widać ziemi w sezonie.
Nie doczytałam, gdzie kupujesz taką korę niepakowaną?

Edit:
Zdrówka życzę Madziu
kasiek 16:51, 16 mar 2021

Wow jaki porządek! Przynajmniej w części która p[okazujesz - pięknie
Magleska 20:18, 16 mar 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)

Bo reszta w aparacie jeszcze, jakoś nie mam weny, nie czuję tej wiosny jeszcze wcale...

Sylwia ja też jej nie czuję ale w końcu przyjdzie .....

Buziaki za telefon

ja już ją mocno przywołuję

Magleska 20:22, 16 mar 2021

Johanka77 napisał(a)

Ja mam urlop po świętach.
No i kolejny weekend wolny chyba... byleby nie wiało już! To coś może zdziałam.

Asia
pogoda do bani i myślałam ,że więcej podziałam ,u nas dziś deszczowo ,ciekawe co jutro dzień przyniesie

Roocika napisał(a)
Magda, świetnie, że u Ciebie robota do przodu, od razu przyjemniej jest jak się popracuje, chociaż człowiek padnięty ale zadowolony
Macham

o tak takie zmęczenie ogrodowe ma w sobie coś takiego ,że jest się zadowolonym

MiluniaB napisał(a)
Podobają mi się te chwilowe pustki u Ciebie w ogrodzie. I ta świeżo wysypana kora - czuje zapach

Mirella wiesz jak pięknie pachnie uwielbiam zapach takiej świeżej kory
pusto teraz straszliwie ....ale już niedługo mam nadzieję
ps. pięknie rodki zakupiłaś ,stożek i kula też fajne
Magleska 20:24, 16 mar 2021

jolanka napisał(a)
O rany, już po wiosennych robotach ? Mucha nie siada
Ja jeszcze ogrodu nie widziałam, nie wiem kiedy uda mi się cokolwiek zrobić

Jola najgorsza robota za mną zostało -kanciki ,wertykulacja ,mycie donic ,bruku ,porządek w warzywniku ....
Buziaki

Agatorek napisał(a)
Ale elegancko to wygląda z korą . Super . Trzeba się bardzo mocno przyjrzeć, żeby było widać korę w trawniku .
A zakątkiem się nie przejmuj . Prędzej, czy później się zrobi .

na zdjęciach jakoś tak zawsze lepiej wygląda niż na żywo

widziałam jak dziś pięknie popracowałaś tyleeee darni będzie piękna duża rabata

Magleska 20:29, 16 mar 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)

Po pierwsze to każdy ma jakiś zakątek z takimi widokami, więc spokojnie, u mnie buda po psie za drzewami stoi,kosz po mauzerze, resztki płotu... do domu ani do garażu nie schowamy
Czasami materiał niepodatny jest na współpracę i trudno, odpuścić żeby się nie denerwować

Muszę koniecznie taką myjkę kupić, czyli nie myjesz pod ciśnieniem strumieniem tak jak auto tylko tym mopem takim? I płyn do tego?

W ogrodzie masz ogrom rabat, teraz jeszcze bardziej je widać. Pięknie rozłożyłaś korę, wygląda lux! Brawo za pracę

Daria
ta przystawka też myje pod ciśnieniem ,tylko chyba faktycznie trochę mniejszym niż ta dysza do auta ....płyn muszę kupić jakiś -pewnie jakiś typowy do bruku ....nie mam faworyta .....

i myślę ,że każdy ma jakieś kawałki w ogrodzie ,które omija wzrokiem i kadrami ....
mnie drażni ,bo mam to centralnie z przodu domu i nie mam jak ukryć .....ćwiczę więc mą cierpliwość
Magleska 20:31, 16 mar 2021

effka napisał(a)
Madziu, takie wykorowane rabatki cud miód orzeszki!!! Czyściutkie, eleganckie, moje rabaty po cięciu mizernie wyglądają, choc je wczoraj wysprzątałam ale miejscami kory brakuje. Nie uzupełniam bo już tak bardzo gęsto na nich jest, że nie ma sensu i tak nie widać ziemi w sezonie.
Nie doczytałam, gdzie kupujesz taką korę niepakowaną?

Edit:
Zdrówka życzę Madziu

Ewcia dziękuję
korę kupuję lokalnie od Pana ,co się tym zajmuje -w zeszłym sezonie też u niego kupowałam i korę i ziemię
Buziaki

kasiek napisał(a)
Wow jaki porządek! Przynajmniej w części która p[okazujesz - pięknie

Kasiu dokładnie porządek w części ,której pokazuję część warzywna jeszcze leży i czeka na lepszą pogodę