Po pierwsze to każdy ma jakiś zakątek z takimi widokami, więc spokojnie, u mnie buda po psie za drzewami stoi,kosz po mauzerze, resztki płotu... do domu ani do garażu nie schowamy
Czasami materiał niepodatny jest na współpracę i trudno, odpuścić żeby się nie denerwować
Muszę koniecznie taką myjkę kupić, czyli nie myjesz pod ciśnieniem strumieniem tak jak auto tylko tym mopem takim? I płyn do tego?
W ogrodzie masz ogrom rabat, teraz jeszcze bardziej je widać. Pięknie rozłożyłaś korę, wygląda lux! Brawo za pracę
Ale elegancko to wygląda z korą . Super . Trzeba się bardzo mocno przyjrzeć, żeby było widać korę w trawniku .
A zakątkiem się nie przejmuj . Prędzej, czy później się zrobi .
Madziu, takie wykorowane rabatki cud miód orzeszki!!! Czyściutkie, eleganckie, moje rabaty po cięciu mizernie wyglądają, choc je wczoraj wysprzątałam ale miejscami kory brakuje. Nie uzupełniam bo już tak bardzo gęsto na nich jest, że nie ma sensu i tak nie widać ziemi w sezonie.
Nie doczytałam, gdzie kupujesz taką korę niepakowaną?
Asia
pogoda do bani i myślałam ,że więcej podziałam ,u nas dziś deszczowo ,ciekawe co jutro dzień przyniesie
o tak takie zmęczenie ogrodowe ma w sobie coś takiego ,że jest się zadowolonym
Mirella wiesz jak pięknie pachnie uwielbiam zapach takiej świeżej kory
pusto teraz straszliwie ....ale już niedługo mam nadzieję
ps. pięknie rodki zakupiłaś ,stożek i kula też fajne
Daria
ta przystawka też myje pod ciśnieniem ,tylko chyba faktycznie trochę mniejszym niż ta dysza do auta ....płyn muszę kupić jakiś -pewnie jakiś typowy do bruku ....nie mam faworyta .....
i myślę ,że każdy ma jakieś kawałki w ogrodzie ,które omija wzrokiem i kadrami ....
mnie drażni ,bo mam to centralnie z przodu domu i nie mam jak ukryć .....ćwiczę więc mą cierpliwość