Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

SlonecznyOgrod 13:04, 02 lis 2017

effka Mi się też wydaje, że prężnie w tym sezonie działałam, ale ja juz zwolniłam, owszem robię ale przesadzam z miejsca na miejsce. Nowych rabat już nie tworzę, zbiorę pomysły i ruszę po zimie.

Magda , to ja nie wiem czy ona nie będzie zimą kuc kilofem rabat, ona sie nie zatrzymuje a to juz listopad. Ciągle jej mało

Chyba trzeba będzie od Magdy wziąć namiar na deelera hehe
sylwia_slomc... 13:49, 02 lis 2017

A mnie do głowy przyszło, że tam gdzie masz same cisy przy płocie w kamyczkach i potem tą skarpkę to w tych kamyczkach tylko dać te płyty lub krawężniki na płasko i już mi się podoba, aż się prosi tak zrobić i tak będzie jak w inspirkach
eVka 14:20, 02 lis 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
effka Mi się też wydaje, że prężnie w tym sezonie działałam, ale ja juz zwolniłam, owszem robię ale przesadzam z miejsca na miejsce. Nowych rabat już nie tworzę, zbiorę pomysły i ruszę po zimie.

Magda , to ja nie wiem czy ona nie będzie zimą kuc kilofem rabat, ona sie nie zatrzymuje a to juz listopad. Ciągle jej mało

Listopad nie straszny nam ogrodniczkom ja dopiero się rozkręcam we Wrocku długo ciepło jest więc mam pole do popisu. Magda ma chwilową przerwę bo kontuzjowana, pewnie po wyleczeniu znów zacznie coś kuć albo trawnik zdejmować.
Lulilaj 16:28, 02 lis 2017

Życzę żeby kontuzja szybko przeszła .
Magleska 18:36, 02 lis 2017

Możesz byc z siebie dumna, tyle roboty zrobiłaś w tym roku. Cały ogród, ramy ale i mnóstwo drobnych roślin i to dosyc gęsto, tyle roboty... Brawo!
Ale to nie koniec , Ty bezustannie kombinujesz żeby było jeszcze lepiej.
Niby pisałas , że trzymasz sie za portfel i juz duzo nie bedziesz szalała, bo dosyc wydałas, ale i tak jeszcze mnóstwo roślin nakupowałas i tyle kory...
Masz plan i wykonujesz go i to w jakim tempie.
Młodość w Tobie kipi
W maju pisałas, że w tym sezonie to chyba warzywnika juz nie zrobisz i warzyw nie będzie. A tu ...jest i jest o wiele więcej.

Strach sie bac , co Ty zimą zrobisz bez ogrodu

....Od czasu jak nie palę całą kwotę ( a trochę sie uzbiera -codziennie 15,20 zł )- co miesiąc przeznaczam na ogród ..... każda roślinka jest moim małym sukcesem i przynajmniej mam wgląd ile z dymem szło
....Młodość to chyba druga lub z vatem hihi .....ale dziękuję
Co ja zimą zrobię bez ogrodu .....nie wiem....... ,ale np.jak w końcu się wykuruje ..... to muszę odgruzować dom ,porobić ozdoby świąteczne ,później będą narty ..... i może jakoś zleci do wiosny
Magleska 18:41, 02 lis 2017

effka napisał(a)

Tempo zawrotne, mysląłam że ja szybko działam ale Magda bije ,mnie na łeb na szyję!!!
Na wiosnę jak ruszysz z kolejnymi rabatami będzie znów wesoło bo teraz bez nowych twoich rabat jakoś smutno...

Hi hi .....ja na wiosnę ,no powiedzmy w czerwcu będę już leżeć i odpoczywać w skończonym ogrodzie ...... drinki z palemką ,huśtawka itp i pełen luz ....... marzy mi się
Kolejnych rabat już nie będzie - tylko ten bok jeszcze do zmian ..... działka ma tylko 10 ar nie zmieści się nic tu więcej
......Ale jakbyś miała sie zanudzić ,to mogę coś poprzerabiać jeszcze
Magleska 18:51, 02 lis 2017

Ja po prostu spieszę się ,żeby zdążyć sie jeszcze nacieszyć ogrodem ....póki jestem ..... mam siłę i chęci
dealera nie posiadam,ale naszpikowana lekami od pięciu lat jestem....
Ale teraz naprawdę zaczynam się oszczędzać,bo od poniedziałku nie mogę sie ruszać ........ ( do wiosny )
Magleska 19:02, 02 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
A mnie do głowy przyszło, że tam gdzie masz same cisy przy płocie w kamyczkach i potem tą skarpkę to w tych kamyczkach tylko dać te płyty lub krawężniki na płasko i już mi się podoba, aż się prosi tak zrobić i tak będzie jak w inspirkach

Sylwia tam już były płyty kamienne na płasko ,ale po kilku przebiegach psa zostały zasypane kamyczkami .....dlatego chce tam dać płyty chodnikowe lub krawężnikowe gęsto i pociągnąć je w stronę przedogródka
Magleska 19:03, 02 lis 2017

effka napisał(a)

Listopad nie straszny nam ogrodniczkom ja dopiero się rozkręcam we Wrocku długo ciepło jest więc mam pole do popisu. Magda ma chwilową przerwę bo kontuzjowana, pewnie po wyleczeniu znów zacznie coś kuć albo trawnik zdejmować.

Jestem taka do kitu ,że naprawdę mam postanowienie do wiosny nic .........
Magleska 19:04, 02 lis 2017

Lulilaj napisał(a)
Życzę żeby kontuzja szybko przeszła .

Dziękuję jutro lekarz znowu