Tak ....sama te obrzeża wykopałam ..... ale nawet dobrze mi poszło ....było mokro i jak zaczęłam podważać łopatą ,to bez problemu wychodziły w całości ....najgorzej było rozbić na mniejsze kawałki ,ale siekiera ,młotek i udało się .....
Widocznie były kiepsko zabetonowane
Jak zrobi sie troszkę ładniej i jak przestanie mnie w plecach łupać ,to pomierzę i rozrysuje całą tą rabatę i będę prosić o pomoc
Napewno muszę zrobic ścieżkę na kosiarkę i taczki - bo to jedyna droga do przejścia na tyły czy pasowałoby by tu zrobic z krawężników ścieżkę ?
Nie śmiej sie strasznie z moich rysunków
Po lewej by były cisy jako kontynuacja od brzozowej i rodkowej , a tam gdzie teraz trawa nie wiem co .....
Dziekuje jeszcze raz . ....za to sobota mi sie odbiła czkawką .... w końcu ketonal zadziałał ,bo nie mogłam sie ruszać ....i właśnie chwilkę temu byłam u Ciebie...... i choinką Twoją sie zachwycałam .....pokazałam córce i troszkę odgapimy od Ciebie .... te kryształki i styropian na tarce i cała na biało będzie w tym roku
Alez mila niespodzianka Mam nadzieje ze pochwalisz sie swoim dzielem
Do styropianu dodaje takie paprochy ( kupuje gotowe w sklepie, takie jakby resztki folii. Dodaja troche blasku bo sam styropian taki troche za malo ,,wyjsciowy,, jest )
Sile ketonalu znam...wspolczuje