Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 17:58, 31 paź 2017

Kasiek napisał(a)
I ja pochwale i slowa uznania zostawie W tak krotkim czasie tyle pracy wykonalas, ogrod caly zrobilas, naprawde chyle czolo Twoj ogrod jest dobrym przykladem dla tych, ktorzy w kilka lat jedna rabate zaledwie zrobia. I to nie cala i byle jak.
Brawo, brawo Madziu

Jak bardzo się cieszę ,że Ci się podoba ...... tak krótki czas to to nie był właściwie pół roku trwały zmiany ......
Magleska 18:15, 31 paź 2017

AngelikaX napisał(a)

No roboty odwaliłaś... pytanie co w tym redbulu jeszcze było powiedz, że sama jeszcze walczyłaś z tymi obrzeżami to szczękę z podłogi będę zbierać odpoczynek do wiosny nalezy Ci się, a jakże!

Postaram się pomóc (jak będę potrafić )... coś tam dodać chcesz, ująć...?

Co do rabacie z wanilkami to pierwsze co mi do głowy przyszło to aby poprowadzić rabatę tak jak idzie ścieżka komunikacyjna ( w sensie tak zostawić trawnik) tylko nie wiem jak tam na końcu skos jest na rabacie?

Tak ....sama te obrzeża wykopałam ..... ale nawet dobrze mi poszło ....było mokro i jak zaczęłam podważać łopatą ,to bez problemu wychodziły w całości ....najgorzej było rozbić na mniejsze kawałki ,ale siekiera ,młotek i udało się .....
Widocznie były kiepsko zabetonowane

Jak zrobi sie troszkę ładniej i jak przestanie mnie w plecach łupać ,to pomierzę i rozrysuje całą tą rabatę i będę prosić o pomoc
Napewno muszę zrobic ścieżkę na kosiarkę i taczki - bo to jedyna droga do przejścia na tyły czy pasowałoby by tu zrobic z krawężników ścieżkę ?
Nie śmiej sie strasznie z moich rysunków

Po lewej by były cisy jako kontynuacja od brzozowej i rodkowej , a tam gdzie teraz trawa nie wiem co .....

Kasiek 18:16, 31 paź 2017

Magleska napisał(a)

Jak bardzo się cieszę ,że Ci się podoba ...... tak krótki czas to to nie był właściwie pół roku trwały zmiany ......

No masz Ci... Brawo jeszcze raz pracowita pszczolko
Magleska 18:17, 31 paź 2017

Lulilaj napisał(a)

Dzięki Madziu . Trochę za daleko mieszkamy od siebie (chyba, że prowadzą sprzedaż wysyłkową . Szukałam koło siebie. Cisy 40-60 cm w granicach 15 zł/szt. Masakra... Poszukiwania ponowię wiosną, teraz i tak ziemia musi się przegryść.
W dodatku mam koło domu małe bagienko. Tyle deszczu spadło, że nawet nie ma jak plewić...

Sprzadaży wysyłkowej na pewno nie mają......
Zostawiamy prace ogrodowe do wiosny
Magleska 18:18, 31 paź 2017

Lulilaj napisał(a)

Chyba też skorzystam

Korzystaj do woli
Magleska 18:22, 31 paź 2017

Kasiek napisał(a)

No masz Ci... Brawo jeszcze raz pracowita pszczolko

Dziekuje jeszcze raz . ....za to sobota mi sie odbiła czkawką .... w końcu ketonal zadziałał ,bo nie mogłam sie ruszać ....i właśnie chwilkę temu byłam u Ciebie...... i choinką Twoją sie zachwycałam .....pokazałam córce i troszkę odgapimy od Ciebie .... te kryształki i styropian na tarce i cała na biało będzie w tym roku
Kasiek 18:32, 31 paź 2017

Magleska napisał(a)

Dziekuje jeszcze raz . ....za to sobota mi sie odbiła czkawką .... w końcu ketonal zadziałał ,bo nie mogłam sie ruszać ....i właśnie chwilkę temu byłam u Ciebie...... i choinką Twoją sie zachwycałam .....pokazałam córce i troszkę odgapimy od Ciebie .... te kryształki i styropian na tarce i cała na biało będzie w tym roku

Alez mila niespodzianka Mam nadzieje ze pochwalisz sie swoim dzielem
Do styropianu dodaje takie paprochy ( kupuje gotowe w sklepie, takie jakby resztki folii. Dodaja troche blasku bo sam styropian taki troche za malo ,,wyjsciowy,, jest )
Sile ketonalu znam...wspolczuje
MirellaB 18:56, 31 paź 2017

Ty u mnie, a ja u Ciebie
Tam gdzie trawa to czy chcesz zakryć ten płot?
Magleska 19:10, 31 paź 2017

Kasiek napisał(a)

Alez mila niespodzianka Mam nadzieje ze pochwalisz sie swoim dzielem
Do styropianu dodaje takie paprochy ( kupuje gotowe w sklepie, takie jakby resztki folii. Dodaja troche blasku bo sam styropian taki troche za malo ,,wyjsciowy,, jest )
Sile ketonalu znam...wspolczuje

Jeśli będzie się czym chwalić ze mnie to raczej antytalent plastyczny jest
Ps.juz mi lepiej
Kasiek 19:12, 31 paź 2017

A o zimnej porcelanie w domowych pieleszach czytalas?

Wierze ze bedzie