Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 20:52, 28 paź 2017

Ewa dziękuję ślicznie ,ciszę się ,że Ci się podoba
Chryzantemy ....leć ,kupuj ..... są piękne ( moja mama mówi ,że takie ładne cmentarne hihi )
I pamiętaj ,że łopaty mam pomyte ,nie kuś promocjami w LM .....
.... może tak z ciekawości jutro tylko popatrzyć podjadę
DorKa 12:16, 29 paź 2017

Magleska napisał(a)
Ewa dziękuję ślicznie ,ciszę się ,że Ci się podoba
Chryzantemy ....leć ,kupuj ..... są piękne ( moja mama mówi ,że takie ładne cmentarne hihi )
I pamiętaj ,że łopaty mam pomyte ,nie kuś promocjami w LM .....
.... może tak z ciekawości jutro tylko popatrzyć podjadę

Tak ,jasne z ciekawości a w domyśle jak już coś będzie to żal nie kupić a łopatę raz jeszcze umyć można .Skąd ja to znam. Dlatego z domu się nie ruszam dopóki listy roślin nie będę miała (tak na wszelki wypadek )
Magleska 15:20, 29 paź 2017

Dorka . Tak paskudnie jest ,że nie chce mi się nigdzie jechać łopaty uratowane przed ubrudzeniem
sylwia_slomc... 15:33, 29 paź 2017

Moje podsumowanie jest takie, że w tym sezonie zrobiłaś taki kawał roboty, że właściwie zrobiłaś cały ogród i super to wyszło , a za dwa sezony będzie cudo jak to wszystko się przyjmie i urośnie Gratuluję
DorKa 15:58, 29 paź 2017

Magleska napisał(a)
Dorka . Tak paskudnie jest ,że nie chce mi się nigdzie jechać łopaty uratowane przed ubrudzeniem

I badzo dobrze. Gdyby pogoda nie dyktowała wolnego nigdy byśmy nie odpoczęły A tak pzynajmniej bez wyrztów sumienia można ...porządek w domu zrobić
SlonecznyOgrod 15:59, 29 paź 2017

No to sie uspokoiłas troche wkońcu z tą robota no bo dziewczyno to już prawie listopad hellloł?

Troche odpocznij , odsapnij, bo co nagle to po diable. Wsadzisz szybko i będziesz niepotrzebnie później przesadzać. A tak , to sobie przemyslisz , zbierzesz opinie i dopiero zrobisz tak jak ma byc.

A powiedz mi Ty darń zrywałas jak poszerzałas rabaty, np. u góry skalniak czy tam gdzie teraz masz meble ogrodowe?
sylwia_slomc... 16:03, 29 paź 2017

DorKa napisał(a)

I badzo dobrze. Gdyby pogoda nie dyktowała wolnego nigdy byśmy nie odpoczęły A tak pzynajmniej bez wyrztów sumienia można ...porządek w domu zrobić

No można na to i tak popatrzeć, kiedyś dom trzeba odgruzować przecież
Magleska 16:32, 29 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Moje podsumowanie jest takie, że w tym sezonie zrobiłaś taki kawał roboty, że właściwie zrobiłaś cały ogród i super to wyszło , a za dwa sezony będzie cudo jak to wszystko się przyjmie i urośnie Gratuluję

Cieszę się ,że Ci sie podoba . Bardzo mi miło czytać takie fajne podsumowanie
....A teraz to się boję ,czy w tej paskudnej pogodzie roślinkom nic nie będzie ......
....Właśnie musiałam lecieć brzozy wiązać ,bo kłaniały się nisko przy tej wichurze .....

sylwia_slomczewska napisał(a)

No można na to i tak popatrzeć, kiedyś dom trzeba odgruzować przecież

Właśnie ......wszędzie bałagan.....
I chyba w zimie będę malować dom ..... i planować bok przyprzedogródkowy
I będę czytać książki ,oglądać seraiale i czekać z utęsknieniem na wiosnę
Magleska 16:38, 29 paź 2017

DorKa napisał(a)

A skąd wiesz hihi ....pralka dziś 4 raz już idzie ...
Magleska 16:49, 29 paź 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
No to sie uspokoiłas troche wkońcu z tą robota no bo dziewczyno to już prawie listopad hellloł?

Troche odpocznij , odsapnij, bo co nagle to po diable. Wsadzisz szybko i będziesz niepotrzebnie później przesadzać. A tak , to sobie przemyslisz , zbierzesz opinie i dopiero zrobisz tak jak ma byc.

A powiedz mi Ty darń zrywałas jak poszerzałas rabaty, np. u góry skalniak czy tam gdzie teraz masz meble ogrodowe?

Daria
....nadszedł czas odpoczynku ogrodowego ,czas się przerzucić na dom .....

....pod rabaty zrywałam darń - na górze i dole skalniaka ,na brzozowej też .....na umbrowej i serbowej mi minikoparka zdarła ,ja poprawki porobiłam tylko .....
,a pod warzywnikiem ,ogniskiem i placykiem ogniskowym nie zdzierałam darni .... tam dawałam agro i kamyczki ,jedynie ściągalam darń wąskimi pasami ,aby ekobordy wbić .....
Ps . W skrzyniach bez agro - na dnie siatka na krety,resztki darni ,tektura i dopiero ziemia