Magda widac, że bardzo dbasz o wystrój i miły klimat we wnętrzach, super, u mnie ostatnio wszystko zaniedbane, nie mam jakoś serca ani do ogarniania domu ani do ozdóbek siedziałabym w ogrodzie całymi dniami a tu ciemnica po pracy i dół...
a mnie zapędy ogrodowe dziś zmalały jak zobaczyłam białą pierzynkę wszędzie za oknami. A już myślałam ,że w weekend pełna parą ruszę ( dzieciaczki znów u babci na weekend )
Madziu pięknie u Ciebie, klimatycznie, nastrojowo. Jeszcze tylko Last Christmas w radio usłyszymy i możemy rozpocząć świętowanie
Już ogród odpuść ...... będziemy na wiosnę działać .....od stycznia zaczniemy planować .....
ja mam bzika na punkcie porządku niestety - wiecznie ze szmatą latam - nie umiem nic nie robić .....
Buziaki
Pierniczki w nowym słoju
Dziękuję
Czekam ,aż siostra z bratem z przyjadą i mogę świętować
A jak masz wolny wekend , to bierz ema i odpoczynek sobie zróbcie od dzieci ,domu ,ogrodu ...... ale mi sie marzy .......
Chętnie bym gdzieś pojechała....... ,ale nie mam gdzie córy zostawić ,psa też ...... i nie ma jak samemu sie wybrać .....
Właśnie miałam pisać u Ciebie hihihi ..... a co to za stojak na papier ?
Porządki raczej na bieżąco mam okna umyje jeszcze przed ,pościel pozmieniam ,a resztę myśle ,ze w miarę mam ogarnięte ....no do perfekcji ,to daleko ....hihi ......
Wiesz co przeszło mi to przez głowę,żeby niespodziankę mu zrobić i w góry na weekend wyjechać ale przypomniałam sobie,ze fryzjera mam na sobotę umówionego ( a terminy 2 miesięczne więc teraz nie mogę zrezygnować ) a poza tym też msiałabym poszukać opiekunki do pieseła Więc koniec końców skończy się jak zwykle na kinie, jakimś obiadku i winku w domku. Też fajnie