Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 14:27, 29 lis 2017

Lulilaj napisał(a)
Robi się coraz bardziej Świątecznie
Piękne świece Madziu zdradzisz źródło?

Dziekuje
świece i inne pierdółki z pepco
eVka 14:37, 29 lis 2017

Magda widac, że bardzo dbasz o wystrój i miły klimat we wnętrzach, super, u mnie ostatnio wszystko zaniedbane, nie mam jakoś serca ani do ogarniania domu ani do ozdóbek siedziałabym w ogrodzie całymi dniami a tu ciemnica po pracy i dół...
DorKa 15:04, 29 lis 2017

a mnie zapędy ogrodowe dziś zmalały jak zobaczyłam białą pierzynkę wszędzie za oknami. A już myślałam ,że w weekend pełna parą ruszę ( dzieciaczki znów u babci na weekend )

Madziu pięknie u Ciebie, klimatycznie, nastrojowo. Jeszcze tylko Last Christmas w radio usłyszymy i możemy rozpocząć świętowanie
sylwia_slomc... 16:45, 29 lis 2017

Widzę, że po tych samych sklepach się bujamy choć ja w innym celu byłam. Super wystrojone już masz, ja dopiero do porządków startuję
Magleska 16:51, 29 lis 2017

effka napisał(a)
Magda widac, że bardzo dbasz o wystrój i miły klimat we wnętrzach, super, u mnie ostatnio wszystko zaniedbane, nie mam jakoś serca ani do ogarniania domu ani do ozdóbek siedziałabym w ogrodzie całymi dniami a tu ciemnica po pracy i dół...

Już ogród odpuść ...... będziemy na wiosnę działać .....od stycznia zaczniemy planować .....
ja mam bzika na punkcie porządku niestety - wiecznie ze szmatą latam - nie umiem nic nie robić .....
Buziaki
Pierniczki w nowym słoju

Magleska 16:56, 29 lis 2017

DorKa napisał(a)
a mnie zapędy ogrodowe dziś zmalały jak zobaczyłam białą pierzynkę wszędzie za oknami. A już myślałam ,że w weekend pełna parą ruszę ( dzieciaczki znów u babci na weekend )

Madziu pięknie u Ciebie, klimatycznie, nastrojowo. Jeszcze tylko Last Christmas w radio usłyszymy i możemy rozpocząć świętowanie

Dziękuję
Czekam ,aż siostra z bratem z przyjadą i mogę świętować
A jak masz wolny wekend , to bierz ema i odpoczynek sobie zróbcie od dzieci ,domu ,ogrodu ...... ale mi sie marzy .......
Chętnie bym gdzieś pojechała....... ,ale nie mam gdzie córy zostawić ,psa też ...... i nie ma jak samemu sie wybrać .....
Magleska 16:59, 29 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Widzę, że po tych samych sklepach się bujamy choć ja w innym celu byłam. Super wystrojone już masz, ja dopiero do porządków startuję

Właśnie miałam pisać u Ciebie hihihi ..... a co to za stojak na papier ?
Porządki raczej na bieżąco mam okna umyje jeszcze przed ,pościel pozmieniam ,a resztę myśle ,ze w miarę mam ogarnięte ....no do perfekcji ,to daleko ....hihi ......
eVka 17:52, 29 lis 2017

Magleska napisał(a)

Już ogród odpuść ...... będziemy na wiosnę działać .....od stycznia zaczniemy planować .....
ja mam bzika na punkcie porządku niestety - wiecznie ze szmatą latam - nie umiem nic nie robić .....
Buziaki
Pierniczki w nowym słoju

O Ty porządnisia jesteś, ja to mam napady sprzątania a później okresy bałaganu
Super domek na świece.
DorKa 18:00, 29 lis 2017

Magleska napisał(a)

Dziękuję
Czekam ,aż siostra z bratem z przyjadą i mogę świętować
A jak masz wolny wekend , to bierz ema i odpoczynek sobie zróbcie od dzieci ,domu ,ogrodu ...... ale mi sie marzy .......
Chętnie bym gdzieś pojechała....... ,ale nie mam gdzie córy zostawić ,psa też ...... i nie ma jak samemu sie wybrać .....

Wiesz co przeszło mi to przez głowę,żeby niespodziankę mu zrobić i w góry na weekend wyjechać ale przypomniałam sobie,ze fryzjera mam na sobotę umówionego ( a terminy 2 miesięczne więc teraz nie mogę zrezygnować ) a poza tym też msiałabym poszukać opiekunki do pieseła Więc koniec końców skończy się jak zwykle na kinie, jakimś obiadku i winku w domku. Też fajnie
Johanka77 22:38, 29 lis 2017

O losie!
Ile choinek masz przed drzwiami!