Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 10:23, 30 lis 2017

effka napisał(a)

O Ty porządnisia jesteś, ja to mam napady sprzątania a później okresy bałaganu
Super domek na świece.

Porządnisia .....hihihi raczej nie zawsze ....napewno nie w sezonie ogrodowym
Zima przyszła i dziś mam lenia ...
......i byłam u Ciebie ,ale nie umiem wyobrazić sobie tej Twojej rabaty na planie .....dopiero jak będzie posadzone i obfocone - to się wypowiem
Magleska 10:26, 30 lis 2017

DorKa napisał(a)

Wiesz co przeszło mi to przez głowę,żeby niespodziankę mu zrobić i w góry na weekend wyjechać ale przypomniałam sobie,ze fryzjera mam na sobotę umówionego ( a terminy 2 miesięczne więc teraz nie mogę zrezygnować ) a poza tym też msiałabym poszukać opiekunki do pieseła Więc koniec końców skończy się jak zwykle na kinie, jakimś obiadku i winku w domku. Też fajnie

Kino ,winko itp .....też fajnie
Zimowe vanilki
Magleska 10:29, 30 lis 2017

Johanka77 napisał(a)
O losie!
Ile choinek masz przed drzwiami!

Troszeczkę za te trzy małe dałam dwie dyszki - szkoda było nie wziąść
kerii 10:45, 30 lis 2017

U Ciebie też pięknie ośnieżyło trawki pięknie się prezentują, moje nie związane to przyklapnięte i widzę że i nastój świąteczny już zawitał.

Ja się dopiero zbieram do życia po trzech ciężkich miesiącach opieki nad teściową , ona ma już święty spokój a my masę problemów do ogarnięcia. W weekend jadę do Zakopca się odstresować, może nawet jakieś narty zaliczę skoro śnieg, mam nadzieję, ze nabiorę jakiegoś wigoru i bardziej entuzjastycznego nastawienia do świąt i całego szaleństwa z nimi związanego.

Macham zimowo
wrobelki 10:53, 30 lis 2017

Witam się Magdo śliczny masz ogród i cudny skalniak troszkę poczytałam tu po cichu podziwiam tempo prac Jeśli pozwolisz będę podglądać Super dekoracje świąteczne
Magleska 11:05, 30 lis 2017

kerii napisał(a)

U Ciebie też pięknie ośnieżyło trawki pięknie się prezentują, moje nie związane to przyklapnięte i widzę że i nastój świąteczny już zawitał.

Ja się dopiero zbieram do życia po trzech ciężkich miesiącach opieki nad teściową , ona ma już święty spokój a my masę problemów do ogarnięcia. W weekend jadę do Zakopca się odstresować, może nawet jakieś narty zaliczę skoro śnieg, mam nadzieję, ze nabiorę jakiegoś wigoru i bardziej entuzjastycznego nastawienia do świąt i całego szaleństwa z nimi związanego.

Macham zimowo

Bardzo, bardzo współczuję .....nie wiem co mądrego napisać .....dla Niej już jest chyba lepiej ......
Dobrze ,że wyjedziesz na chwilkę ,odstresujesz się i siły nowe przyjdą przytulam
Ja cały czas zajmuje się wszystkim ,aby nie myśleć .....bo .....sama wiesz jak to jest ....
Magleska 11:09, 30 lis 2017

wrobelki napisał(a)
Witam się Magdo śliczny masz ogród i cudny skalniak troszkę poczytałam tu po cichu podziwiam tempo prac Jeśli pozwolisz będę podglądać Super dekoracje świąteczne

Witam Cię serdecznie i przyznaję się bez bicia ,że zaglądam do Ciebie po cichaczu ,ale to się zmieni
Gwizdek Twój znam i skarpę piękną .... a resztę doczytam
Oczywiście zapraszam zawsze ,jak tylko będziesz mieć czas i chęć
sylwia_slomc... 11:49, 30 lis 2017

Jak tam stołówka ptasia ? Odkryły już?
Magleska 11:53, 30 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Jak tam stołówka ptasia ? Odkryły już?

Niestety nie .....może przez psicę ..... chociaż ona i tak najczęściej w domu jest ..... a może te ziarenka z Lid.. niedobre ....nie wiem czemu nie przylatują .....
sylwia_slomc... 11:56, 30 lis 2017

Poczekaj jeszcze. Śnieg im dupkę ściśnie głodem to przylecą Zauważyłam , że z czerwonego korzystają mniej chętnie niż z tego w neutralnych kolorach.