Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 21:42, 10 mar 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Fajnie ,że córcia ci pomogła
Trzymam kciuki, zebyś po zmianach była zadowolona no i rodzinka i psina

psina dziś była niezadowolona jak cały płot od prawej strony zasłoniłyśmy
ale zrobiłam to z kilku względów :
zanim cisy urosną ,to trochę osłoni roślinki od wiatru zachodniego ,

po tej stronie wiecznie chodzi na łowy kot sąsiada ( ja tam lubię koty ,ale mój pies nie )
i wtedy moja psica świruje -wbiega na rabaty ,siatkę też próbowała rozwalać -nawet ponaciągała w kilku miejscach -a tak zasłonięte
i mam nadzieję ,że już będzie szaleć ,tam ,gdzie może a nie po kfiotkach pańci
sylwia_slomc... 22:52, 10 mar 2018

Lubie maty wiklinowe i słomiane za natychmiastowe tło i wydobycie roślin z krajobrazu otoczenia Podziwiałam sarenki u Ciebie, ptaszkom zaczniesz sypać w listopadzie to w przyszłym roku więcej będzie , a w kolejnym już cała chmara. Małymi kroczkami trzeba je przyciągać Ja rok temu kwiczołów, dzięcioła czarnego, ani zięby czy sójki, że o krogulcu nie wspomnę nie miałam, a teraz były
kaz742011 19:29, 11 mar 2018

Pokaż Madzia te maty. Też mam plan aby się od sasiadów trochę osłonić i szukam pomysłów . Rozważamy maty albo drewniane panele.
Magleska 19:49, 11 mar 2018

kaz742011 napisał(a)
Pokaż Madzia te maty. Też mam plan aby się od sasiadów trochę osłonić i szukam pomysłów . Rozważamy maty albo drewniane panele.

takie te maty wiklinowe niestety nie było na wysokość siatki -musiałam wybrać na 1,20 -kolejny rozmiar był na 1,50 -a to już za wysokie by były dla mnie

mam nadzieję ,że będą ładne ....zanim cisowy żywopłot urośnie -pózniej ściągnę ....u mnie wiatry szaleją ,to trochę osłona dla roślin będzie i z ulicy też zasłonięte

Magleska 19:50, 11 mar 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Lubie maty wiklinowe i słomiane za natychmiastowe tło i wydobycie roślin z krajobrazu otoczenia Podziwiałam sarenki u Ciebie, ptaszkom zaczniesz sypać w listopadzie to w przyszłym roku więcej będzie , a w kolejnym już cała chmara. Małymi kroczkami trzeba je przyciągać Ja rok temu kwiczołów, dzięcioła czarnego, ani zięby czy sójki, że o krogulcu nie wspomnę nie miałam, a teraz były

w takim razie liczę na nie w przyszłym sezonie
AgataM 20:02, 11 mar 2018

Bardzo ładnie prezentują się maty. Będą tworzyć fajne naturalne tło
kasja83 20:05, 11 mar 2018

Magleska napisał(a)

takie te maty wiklinowe niestety nie było na wysokość siatki -musiałam wybrać na 1,20 -kolejny rozmiar był na 1,50 -a to już za wysokie by były dla mnie

mam nadzieję ,że będą ładne ....zanim cisowy żywopłot urośnie -pózniej ściągnę ....u mnie wiatry szaleją ,to trochę osłona dla roślin będzie i z ulicy też zasłonięte

Fajnie to wygląda ciekawe jak długo będą służyć?
Magleska 20:08, 11 mar 2018

kasja83 napisał(a)

Fajnie to wygląda ciekawe jak długo będą służyć?

oby do momentu ,gdy cisy urosną
Magleska 20:10, 11 mar 2018

AgataM napisał(a)
Bardzo ładnie prezentują się maty. Będą tworzyć fajne naturalne tło

na to liczę ,poza tym musiałam mojej psicy zasłonić sąsiedzki ugór -koty tam na polowanie chodzą ,a moja wariatka szalała
DorKa 08:13, 12 mar 2018

Cześć Madziu, mnie się te wiklinowe maty podobają. Wyglądają naturalnie i są ładnym tłem dla roślinek.Widzisz i jest kompromis pomiędzy nie zasłanianiem pięknych widoków a zamykaniem ogrodu - o czym pisałam ostatnio
Będzie się działo Miłego dnia!