Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

kerii 00:26, 28 sie 2018

Madzia współczuję strat, przykre to bardzo człowiek chodzi, dmucha, chucha a tu jedna chwila i nie ma.
Na szczęście rośliny mają to do siebie, że odrosną i w przyszłym roku będą znowu oczy cieszyć.

Limkowa z trawami cudna.

Pozdrawiam cieplutko i myziam psiurkę za uszkiem )
Wiolka5_7 08:57, 28 sie 2018

Pięknie Madziu u ciebie
Wszystko porosło super i moja ulubiona Limkowa
Kasiolaaa 23:53, 28 sie 2018

Madziu bardzo rowniez wspolczuje strat ale tak z drugiej strony o tyle dobrze ze pod koniec sezonu zaraz i tak wszystko do wyciecia troche juz nacieszylismy oczy ale jednak oby juz nigdy tak nie bylo buziaki tobie i duzo zdrowka mamusi
paulina_ns 06:44, 04 wrz 2018

Halo prze Pani co tu taka cisza? Gdzie nie wejdę wpisy od Ciebie, a swój wątek to się zaniedbuje oj nie ładnie, mam nadzieję,że się szybko na zdjęcia doczekam
basia3012 23:02, 07 wrz 2018

Madziu, odwiedziłam twój ogród i co słyszę, grad? Szkoda bardzo strat. Ale pocieszające jest to, że już jesień i za chwilę i tak byliny byłyby wycięte.
Mam Madziu pytanie, czy u Ciebie stipa też bardzo się rozsiała?
Czy rozplenica Hameln też rozsiewa się?
Bo u mnie ostnica rozsiała się bardzo, za bardzo ale rozplenica Hameln chyba nie. Albo nie widzę siewek.
Pozdrawiam serdecznie.
basia3012 23:42, 07 wrz 2018

Madziu, z hortensji długo białych to u mnie Silver Dollar trzyma jeszcze biel i Phantom też. Ale bardziej Silver Dollar. Już Tardiva taka trochę brudniejsza się robi. Limelihgty masz to wiesz, że są piękne. Dla mnie z wszystkich hortensji są najpiękniejsze.
Pozdrawiam .
Magleska 17:43, 08 wrz 2018

Monia81 napisał(a)
Madzia buziaki Kochana wysyłam ja też jakoś ostatnio nie czasowa byłam... teraz troszku nadrabiam czytam o nawałnicy, u mnie wczoraj przeszło, ale najgorzej nie było na szczęście... zachwycają mnie te Twoje trawiszcza na hortkowej

Monisia ten czas tak szybko ucieka .....wchodzę wieczorkiem nadrabiam zaległości ,a zanim dotrę do końca ulubionych ogrodów to padam i u siebie wątek zaniedbuję .....

trawiszcza uwielbiam i na hortkowej przedszkolaków z ice dance narobiłam -będę eksmitować frosted curl,ale to na wiosnę chyba
zostaną ML ,które pożarły limki ,jeszcze nie wiem co z brązowymi .....hmmmm .....to i tak na przyszły sezon zostawiam ....teraz już mi się nie chce i nie mam czasu zbyt wiele na ogród
Buziaki
limkowa limki pożarte

paulina_ns napisał(a)

Wybaczam wszystko uwielbiam tą mordeczkę ale Ci Madziu wszystko pięknie rośnie, busz straszny się zrobił, pięknie!

Paulinko dziękuję ,że wybaczasz
mordeczkę uwielbiam ,chociaż rozpieszczona jak dziadowski bicz
porosło wszystko masakrycznie ,ale szkody też są -powyżerane buksy ,wiąz też ma liście podziurawione .....cóż ,nie uniknie się plag ....

Buziaki i przeprosinki ,że się nie odzywam zbyt często ......

sylwia_slomczewska napisał(a)

Dobrze, że te foty nam zostają bo by człowiek zapominał jak pięknie jest, byliny za rok odbiją, u mnie po wczorajszej ulewie znowu dalie leżą

u Ciebie to nie nadążam kobieto tyle się dzieje ,mostki ,rowy ,liny .....normalnie nie mogę wyjść z podziwu ,tyle się u Was dzieje

daj mi trochę swojego powera ,bo mój zdechł .....buksy dziś odkurzałam z suchego dziadostwa w środku .....spryskałam ponownie tym razem mospilanem ,bo spintor mi się skończył ....
nie znalazłam żadnej ćmy .....dopóki nie doszłam do skalniaka ,a tam jeden cały buksik w gąsiennicach zlałam mospilanem ,a w poniedziałek kupię spintor -ale i tak już po nim .....zeżarty
parę wrześniowych widoczków zostawiam

Magleska 17:44, 08 wrz 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Madziu z perspektywy czasu widze ze bardzo porozrastaly ci sie roslinki tak jak prawie nic nie bylo tak na dzien dzisiejszy jest mnustwo gatunkow i tak kolorowo radosnie ze smakiem i gustem

Kasiu bardzo Ci dziękuję cieszę się ,że Ci się podoba