Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Kim 20:45, 18 mar 2020

Madziu byłaś po cisy ?
Magleska 20:48, 18 mar 2020

Bożenko nie ,nie byłam....jestem troszkę przeziębiona -mam katar i gardło mnie boli więc unikam na razie wszelkich zakupów
Kim 21:07, 18 mar 2020

A to bardzo mądrze nie ma co szaleć cisy poczekają

Zdrowie najważniejsze
mrokasia 21:10, 18 mar 2020

Przeziębienie Cię dopadło? Zdrowia!
Iwonka 22:07, 18 mar 2020

Magleska napisał(a)
Bożenko nie ,nie byłam....jestem troszkę przeziębiona -mam katar i gardło mnie boli więc unikam na razie wszelkich zakupów

A masz w domu imbir i kurkumę? Ja robię pastę z kurkumy, do tego duuuużo poszatkowanego imbiru, odrobina masła, pieprzu. Dużo miodu, trochę mleka. Działa cuda! Tylko ze trzy razy dziennie.
basia3012 22:11, 18 mar 2020

Iwonka napisał(a)

A masz w domu imbir i kurkumę? Ja robię pastę z kurkumy, do tego duuuużo poszatkowanego imbiru, odrobina masła, pieprzu. Dużo miodu, trochę mleka. Działa cuda! Tylko ze trzy razy dziennie.

Iwonko, a jak to lekarstwo używać? I ile tej kurkumy, imbiru? Mój syn często choruje na gardło. Może bym mu doradziła.
Iwonka 22:24, 18 mar 2020

basia3012 napisał(a)

Iwonko, a jak to lekarstwo używać? I ile tej kurkumy, imbiru? Mój syn często choruje na gardło. Może bym mu doradziła.

Korzystam z tego przepisu - jest tam przepis na pastę z kurkumy. Pastę można ssać na ból gardła, ale ja raczej wykorzystuję ją do tzw. złotego mleka.
https://agnieszkamaciag.pl/zlote-mleko-i-fenomenalna-pasta-z-kurkumy/
Do gotowego złotego mleka daję ze dwie łyżeczki poszatkowanego imbiru. Taką miksturę piję ze trzy razy dziennie. Polecam, wiele razy mi pomogło. Od kilku lat nie miałam większego przeziębienia.
galgAsia 22:36, 18 mar 2020

Magleska napisał(a)

Madzia, organizm powiedział: basta! mam dość! zwolnij! Posłuchaj go, odpocznij. Wiesz, że trzeba być silnym, żeby być skutecznym i użytecznym. Odpocznij
Dużo dobrych i ciepłych myśli przesyłam
Magleska 19:41, 19 mar 2020

Kim napisał(a)
A to bardzo mądrze nie ma co szaleć cisy poczekają

Zdrowie najważniejsze

Bożenko dokładnie ….teraz w tym czasie trzeba bardziej się oszczędzać

mrokasia napisał(a)
Przeziębienie Cię dopadło? Zdrowia!

Kasiu Koleżanka w pracy była chora ,odwoziłam ją do domu i chyba mnie zaraziła …
oszczędzam się teraz troszkę

Iwonka napisał(a)

Iwonka napisał(a)

Korzystam z tego przepisu - jest tam przepis na pastę z kurkumy. Pastę można ssać na ból gardła, ale ja raczej wykorzystuję ją do tzw. złotego mleka.
https://agnieszkamaciag.pl/zlote-mleko-i-fenomenalna-pasta-z-kurkumy/
Do gotowego złotego mleka daję ze dwie łyżeczki poszatkowanego imbiru. Taką miksturę piję ze trzy razy dziennie. Polecam, wiele razy mi pomogło. Od kilku lat nie miałam większego przeziębienia.

Iwonko dziękuję za przepis -jutro ema wyślę na zakupy i zrobię sobie taką pastę

basia3012 napisał(a)

Basiu ja jutro testuję ten specyfik

galgAsia napisał(a)

Madzia, organizm powiedział: basta! mam dość! zwolnij! Posłuchaj go, odpocznij. Wiesz, że trzeba być silnym, żeby być skutecznym i użytecznym. Odpocznij
Dużo dobrych i ciepłych myśli przesyłam

Asiu zwolniłam ,siedzę w domku ...po moich zdrowotnych perypetiach w życiu nie chcę ryzykować ….wolę odpuścić,coby gorzej nie było ….
dziękuję za dobre myśli

Kasiek 00:36, 20 mar 2020

Madziula, duzo zdrowka zycze