I my coś wiemy o perzu, na okrągło trzeba coś przekopywać i wybierać te kłącza, gorzej, że pojawia się w trawniku, a z tym to już chyba nie da się wygrać
Magda, jest tak pięknie, że nie wiem w sumie co napisać. Jestem u Ciebie trzeci raz i dopiero teraz piszę. Bardzo ładnie skomponowane masz te nasadzenia, brawo! Masz oko kochana!
Podoba mi się Rą ścieżka z płyt, chyba odgapię na jednej z moich rabat, na której brakuje mi komunikacji.
Łany śnieżnych tulipanów cudne Obiecałam sobie, że jesienią dokupię mnóstwo białych tulipków.
Madziu i mnie tu nie moglo zabraknąc
kochany pracusiu podziwiam cie
ty chyba zyc bez roboty nie mozesz
u Ciebie to nudy niema hihi
dobrze ze macie nową czesc mozna sie
wyżyć ogrodowo do tego mnustwo
pieknie skomponowanych nasadzen i roslin
wszystko tak gustownie uwielbiam tu wracac ❤
Czy musi byc u Ciebie tak pieknie, czysto, pomyslowo? Czy musisz wpedzac czleka w doly i inne? Muszisz nieee... Madziula, bosssko masz, ogrod petarda normalnie, basen swietny pomysl i porzadne wykonanie. Czekam na wiecej...Tz wolaj na pokaz strojw kapielowych
Magda zacznę od.... no właśnie tu tyle się dzieje! nowa rabatka super wyszła : ale obudowa basenu z palet bije wszystko co widziałam do tej pory uwielbiam recykling,ale pomysł na wbudowanie basenu w skarpę,schodki do niego to naprawdę jest mega!! brawa dla Twojego męża fantastyczny pomysł!