Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

Magleska 21:03, 11 maj 2019

Agata ślicznie w tym Twoim leśnym tajemniczym ogrodzie fotki Stasiowe również chwalę-zdolny chłopak swatać nie będę ,bo za młody dla mojej córy hihi

i nowa rabatka wyszła świetnie -podoba mi się u Ciebie
Brzozowadzie... 21:03, 11 maj 2019

wiklasia napisał(a)
Pobiegałaś może już dzisiaj po ogrodzie (z aparatem rzecz jasna)?
Codzienny jogging zalecam.

Wiklasiu, żebyś Ty wiedziała, ile ja się dzisiaj nabiegałam po ogrodzie Nóg i rąk nie czuję. Słowo stało się ciałem i sąsiednia, wąska działka poszerzyła naszą obecną. Fakt został uczczony uroczystym przeniesieniem bramek do gry w piłę Wszyscy szczęśliwi - ja, bo coraz częściej goniłam chłopaków z rabat i Oni, bo mają swój kawałek terenu
Trzeba było tylko zdjąć tą paskudną siatkę i wrośniętą gumę wbitą w ziemię. Po kilku godzinach szarpania padliśmy z M. jak nieżywi, ale efekt został osiągnięty.
Obiecałam sobie, że poczynię tam jedynie sporadyczne, ramowe nasadzenia, zero rabat. Brak sił i czasu by tyle ogarniać, a i chłopakom się należy taki wolny teren. Oni ruchliwi są
Oczywiście zero fotek Może coś jutro cyknę
Brzozowadzie... 21:12, 11 maj 2019

Doranma napisał(a)
Jej, jak masz pięknie z tymi brzozami ... Kącik z ławeczką zaprasza ... Klimat jak z mojego dzieciństwa

Witam Cię serdecznie w moich skromnych progach i dziękuję za miłe słowa!
mrokasia 21:12, 11 maj 2019

Aaaa, gratulacje z okazji powiększenia posiadłości .
Brzozowadzie... 21:13, 11 maj 2019

Magleska napisał(a)
Agata ślicznie w tym Twoim leśnym tajemniczym ogrodzie fotki Stasiowe również chwalę-zdolny chłopak swatać nie będę ,bo za młody dla mojej córy hihi

i nowa rabatka wyszła świetnie -podoba mi się u Ciebie

Madzia, zapomniałaś, że mam też starszych?
Brzozowadzie... 21:14, 11 maj 2019

mrokasia napisał(a)
Aaaa, gratulacje z okazji powiększenia posiadłości .

Powiem Ci Kasiu, że z jednej strony bardzo się cieszę, bo ta nasza chałupka taka wciśnięta była, teraz jej lepiej, ale z drugiej trochę mnie przeraża ten areał, bo chciałoby się, skoro już jest, żeby ładnie było, a to tyyyle pracy
Magleska 21:16, 11 maj 2019

widzisz ...zapomniałam myślałam ,że pozostali ,to jeszcze młodsi
to jakby co -moja ma 14 lat

gratuluję powiększenia terenu chłopaki na pewno się cieszą ,że będą mieć swoje miejsce bez wymogów uważania na roślinki
Brzozowadzie... 21:22, 11 maj 2019

Magleska napisał(a)
widzisz ...zapomniałam myślałam ,że pozostali ,to jeszcze młodsi
to jakby co -moja ma 14 lat

gratuluję powiększenia terenu chłopaki na pewno się cieszą ,że będą mieć swoje miejsce bez wymogów uważania na roślinki

No to idealnie, mój najstarszy to 15latek, haha
Chłopacy przeszczęśliwi, już planują, gdzie postawią basen
Gruszka_na_w... 22:31, 11 maj 2019

Oj, jak fajnie, że spełniły się marzenia i teren się powiększył. Wszystko znajdzie swoje miejsce.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Kasia_CS 22:59, 11 maj 2019

oo ale cudnie!! Gratki z nowych miejsc do sadzenia Ale zazdraszczam!! ech.. tak przygarnąć tą sąsiednia działeczkę obok mnie....