Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

eVka 11:18, 17 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Prawda? Ja już nie mogę się doczekać
Tak, tak, pod Warszawą

Oj, zazdrość mni zżera... Kiedys przyjadę do was
Brzozowadzie... 11:30, 17 maj 2019

No dobrze Laski, wyszłam i cyknęłam
Pierwszy grabik za ławeczką, na tle garażu sąsiadów

I ujęcie spod domu:

Drugi bohater nie ułatwia zadania, rośnie na południowej między Pissardi, trudno mu zrobić fotkę, żeby nie wyszedł przy okazji dom sąsiadów Idąc od frontu:

I patrząc od strony ogródu za domem;

Tak, tak, na dole misz masz i bałagan. jakoś ciężko mi go poprawić Zakładanie nowych rabatek idzie mi już lepiej, ale naprawianie brzydkich...ech...
April 11:34, 17 maj 2019

Bardzo ładne bestyjki
Do tych bordowych drzew właśnie brakowało takiej żywej zieleni.
Zagęszcza ci się
April 11:36, 17 maj 2019

A te choiny kanadyjskie to do jakiej wysokości będziesz cięła? Bo puszczone samopas, robią się spore i rozwichrzone. Za to przycinane są cudne. No oczywiście zależy czy ktoś woli romantyzm czy formy bardziej zwarte i geometryczne.
Brzozowadzie... 11:40, 17 maj 2019

April napisał(a)
A te choiny kanadyjskie to do jakiej wysokości będziesz cięła? Bo puszczone samopas, robią się spore i rozwichrzone. Za to przycinane są cudne. No oczywiście zależy czy ktoś woli romantyzm czy formy bardziej zwarte i geometryczne.

Dzięki Aprilku
One tam są silnie cięte, zależy mi na takim parawanie, bardzo blisko mam tych sąsiadów. Dałam im metr na szerokość. Mam nadzieję, że da się ich na tej przestrzeni utrzymać, bo inaczej mi się utopi pieniek graba w nich, wolałabym tego uniknąć
April 11:42, 17 maj 2019

Na metr spokojnie utrzymasz.
A zatopiony w zieleni pieniek graba też może fajnie wyglądać, jak zamierzony efekt.
Brzozowadzie... 11:47, 17 maj 2019

April napisał(a)
Na metr spokojnie utrzymasz.
A zatopiony w zieleni pieniek graba też może fajnie wyglądać, jak zamierzony efekt.

O, to pocieszyłaś mnie, bo już chodziłam i zastanawiałam się, jak M. przekonać do przesunięcia graba o 15cm A tak zostanie na swoim miejscu
TAR 11:52, 17 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

O, to pocieszyłaś mnie, bo już chodziłam i zastanawiałam się, jak M. przekonać do przesunięcia graba o 15cm A tak zostanie na swoim miejscu

no nie kolezanka to jak ja prawie. ile razy sie zdarzylo ze kilka centymetrow nie w te strone i rycie od nowa. jak małe krzaczki to sama zalatwie ale do drzew mezaty potrzebny. jednak po tylu latach on juz wie, ze inaczej ze mna sie nie da

a ja sie chyba na te moja rabate zdecyduje na pissardi, bedzie jak ulał na froncie, potrzebuje wiecej bordo, bo ugrzezlam ostatnio w zółtosciach za bardzo

a graby cudne, musze oblukac co one za jedne
wiklasia 11:55, 17 maj 2019

ależ wypaśnie zgrabniutkie te graby
Zana 12:03, 17 maj 2019

Grabiki cudne
Gdzieś Ty je wyhaczyłą?