Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

Gruszka_na_w... 20:17, 15 maj 2019

Świetny ten komplecik kawowy nabyłaś. Widoki przez okno tarasowe zachwycające. Nie wiedziałam, że Palibiny dają się tak niziutko ciąć. Swoje tnę po kwitnieniu, ale i tak mają ciut mniej niż 1,5 m.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Brzozowadzie... 20:32, 15 maj 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Świetny ten komplecik kawowy nabyłaś. Widoki przez okno tarasowe zachwycające. Nie wiedziałam, że Palibiny dają się tak niziutko ciąć. Swoje tnę po kwitnieniu, ale i tak mają ciut mniej niż 1,5 m.

Dzięki! Bardzo mi się ten komplet podoba, miałam już nóż na gardle, bo Siostra przyjeżdża po swój na dniach, a ja się już przyzwyczaiłam do tego miejsca
Palibina tnę od początku, bo widziałam gdzieś właśnie taką kulkę i bardzo mi się podobał w tej formie. Zresztą na większego nie ma tam miejsca, 1 m i koniec, tyle musi mu wystarczyć
Kawa 08:58, 16 maj 2019

gratuluję nowej powierzchni
slicznie u ciebie tak romantycznie chyba bym powiedziała
porządeczek taki i wszystko rośnie jak na drożdżach
Brzozowadzie... 09:07, 16 maj 2019

aisza222 napisał(a)
W pięknym miejscu mieszkasz. Takie bardzo klimatyczne . Cudo.

Bardzo dziękuję!
Brzozowadzie... 09:18, 16 maj 2019

Kawa napisał(a)

gratuluję nowej powierzchni
slicznie u ciebie tak romantycznie chyba bym powiedziała
porządeczek taki i wszystko rośnie jak na drożdżach

A dzięki za dobre słowo Romantycznie, mówisz? No chciałabym, żeby było romantycznie, przynajmniej tu będzie, bo w domu zaczynają mi chłopcy podrastać i w ich pokojach coraz więcej przewodzików, instalacji, samorodnych urządzeń No mało romantycznie
Tylko niech już będzie ciepło!
Brzozowadzie... 14:43, 16 maj 2019

Aaaa, kupiłam dwa graby Frans Fontaine, piękne, 3-metrowe drzewka. Ale się cieszę. Chodziły za mną już od jakiegoś czasu i nabyłam w moim ulubionym ogrodniczym. Już w głowie mam dla nich miejscówkę, jak wróci M, będą przymiarki
Wiolka5_7 14:48, 16 maj 2019

Super zakupy też mam 2 graby FF i bardzo mi się podobają
eVka 15:00, 16 maj 2019

Gratuluję zakupów zacne. Poprosimy foteczki off course.
mrokasia 15:11, 16 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Aaaa, kupiłam dwa graby Frans Fontaine, piękne, 3-metrowe drzewka. Ale się cieszę. Chodziły za mną już od jakiegoś czasu i nabyłam w moim ulubionym ogrodniczym. Już w głowie mam dla nich miejscówkę, jak wróci M, będą przymiarki

Poka!!!
makadamia 15:14, 16 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

To będę wypatrywać w późniejszym terminie Ciekawa jestem różnic, bo na fotkach niemal takie same jak Palibiny.

listki w zasadzie takie same - nie widzę różnicy
Bloomerangi bardziej różowe a palibin jest dokładnie w w kolorze czosnków purple sensation.
przypadkiem mi się zrobiło takie zestawienie - sfocę, jak tylko pogoda się poprawi