Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

Brzozowadzie... 11:12, 03 cze 2019

makadamia napisał(a)

nie. ja je dzielę
zaraz wrzucę ostatnie zdjęcia, bo mi gwiazdorzą teraz na żółtej rabatce

A, to i ja spróbuję Mam taką jedną z łysym środkiem, jak nie przeżyje, to żalu nie będzie
A u Ciebie znalazłam ją o 8.55 dziś
Brzozowadzie... 09:38, 04 cze 2019

No to rano, na szybko taki widoczek z tarasu. Jeszcze świeżutkie, w donicy, przyjechało wczoraj przed 21
Ładnie mu z tą szałwią, prawda?
eVka 09:41, 04 cze 2019

Bardzo ładnie Tak lekko, świeżo
April 09:42, 04 cze 2019

Dobry kolor na tle sosen Fajnie się odcina. Strzał w dziesiątkę
makadamia 09:45, 04 cze 2019

Znakomity wybór, piękne ma towarzystwo - jednym slowem: rewelacja
Brzozowadzie... 11:44, 04 cze 2019

Ewo, April, Asiu, o jak się cieszę, że podzielacie moje zdanie! Bo mi też się bardzo podoba. Gdyby to było zielone drzewo, to byłaby kolejne zieleń na tle zieleni I choć to mój ulubiony kolor, to jednak ten klon przyciąga wzrok i bardzo fajnie wygląda na tle tych sosen. I ten jego nieogarnięty pokrój jest w porządku A ja tam planuję jeszcze dosadzić Omoriki, więc myślę, że tym bardziej będzie ok. Juupi!
mrokasia 12:00, 04 cze 2019

Agata, super z tym klonem! Normalnie zazdraszczam. I tak sobie myślę, że może trzeba było na frontową zamiast garbów takiego klona sobie walnąć! Żartuję. Moje grabki kocham.
TAR 12:08, 04 cze 2019

mrokasia napisał(a)
Agata, super z tym klonem! Normalnie zazdraszczam. I tak sobie myślę, że może trzeba było na frontową zamiast garbów takiego klona sobie walnąć! Żartuję. Moje grabki kocham.

ooo wymysliła grabki sa super chyba lepiej z nimi niz z takimi klonami, nic im oczywiscie nie ujmujac, bo ślicznosci. Nawet żałuje, ze mojego buraczanego wysadziłam za płotem.
Brzozowadzie... 12:44, 04 cze 2019

mrokasia napisał(a)

Co Ty, Kasiu, na Twojej frontowej tylko graby! Szyk, klasa i elegancja A klona wciśnij gdzie indziej
Dzięki Kasiu!
Brzozowadzie... 12:45, 04 cze 2019

TAR napisał(a)

ooo wymysliła grabki sa super chyba lepiej z nimi niz z takimi klonami, nic im oczywiscie nie ujmujac, bo ślicznosci. Nawet żałuje, ze mojego buraczanego wysadziłam za płotem.

Też jestem tego zdania, choć zachwyciły mnie te kloniki
A te buraczane też piękne. Widziałam w szkółce, stały koło tych moich, ale ja już limit na bordowe drzewa wyczerpałam