Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

Brzozowadzie... 13:10, 31 maj 2019

TAR napisał(a)
Agata to jest taki strzał z tymi klonami jak moj jesienia z jarząbami. W sumie miały byc klony ale wszystkie dostepne byly kulkowe a ja chcialam poszarpance naturalne i te jarzaby przyuwazyłam, płonace czerwienia jak ogien sie wyróżniały z reszty drzew. Maja mnostwo kwiatów, ptaki beda miec używanie a ja widoczki.Spontan czasem nie jest zły

No, powiem Ci, że serce mi mówi, że to dobry wybór. Choć wcale ich nie brałam pod uwagę, w teorii Ale jak zobaczyłam te świecące z daleka korony, to zachwyciłam się Wcale Ci się nie dziwię z jarząbami, też za mną chodzą
tulucy 13:11, 31 maj 2019

Agata, nie, u Ciebie to coś innego, nie wiem, czy to, co Ewa pokazała, to kwieciak malinowiec, jak, nie, to coś podobnego to jest.
Brzozowadzie... 13:11, 31 maj 2019

UrsaMaior napisał(a)
Agata, świetny wybór, okazy rewelacyjne! Pokaż po zadołowaniu.

Pokażę, pokażę Przecież nie wytrzymam, żeby nie pokazać. Już o nie drżę i czekam na powrót M., bo mi się już jeden przewalił
Anda 13:20, 31 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Ando, Lucy, czyli to bruzdownica? Pierwszy raz mam do czynienia. Zrobię, tak jak piszecie, przytnę i poczekam na nowe pąki Dzięki.

Agato, to kwieciak malinowiec.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Brzozowadzie... 14:04, 31 maj 2019

Anda napisał(a)

Agato, to kwieciak malinowiec.

Dzięki, poczytam.
Brzozowadzie... 14:15, 31 maj 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

U Ciebie jest półcieniście, to może nie będzie sprawiał problemów. Rozważałam kiedyś jego zakup, ale po wyszukaniu informacji, że na słońcu go przypala, zrezygnowałam. Nie miałam wtedy w ogrodzie ani grama cienia.

Haniu, właśnie obserwuję je pod tym kątem cały dzień. Powiem tak, słońca mają sporo, ale też odpoczynek m od niego w postaci tych sosen przed domem, teraz już niemal całe w lekkim cieniu. Wczesny wschód też mają zasłonięty rosnącym wysokimi sosnami, które jeszcze ocalały na sąsiednich działkach.
Zobaczymy jak będzie.
eVka 14:23, 31 maj 2019

TAR napisał(a)

a ja nie jestem przekonana i organoleptycznie stwierdzam, ze to pic na wode. w zeszlym roku sypalam ten pod truskawki, owszem mialam sporo owoców. W tym roku nie sypalam i owocow bedzie jeszcze wiecej. widze co sie w skrzyni dzieje. juz sie martwie kto to przeje

ale zeby nie bylo to jesienia sypalam tez zwykly krowio-konski

Hmm no widzisz, cięzko stwierdzić, ja się pocieszam, że to dzięki moim zabiegom nawozowym
TAR 14:29, 31 maj 2019

effka napisał(a)

Hmm no widzisz, cięzko stwierdzić, ja się pocieszam, że to dzięki moim zabiegom nawozowym

kochana i trzymaj tak dalej, nie ma co sie zniechecac
Brzozowadzie... 15:10, 31 maj 2019

Właśnie stanęłam w drzwiach tarasowych i pomyślałam, że brzozom można wszystko wybaczyć, pylenie, śmiecenie, za ten światłocień. I za ten szum.
TAR 15:15, 31 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Właśnie stanęłam w drzwiach tarasowych i pomyślałam, że brzozom można wszystko wybaczyć, pylenie, śmiecenie, za ten światłocień. I za ten szum.

podpisuje sie pod tym wszystkimi konczynami, bo za to wlasnie kocham brzozy