Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

UrsaMaior 12:21, 10 cze 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Oooo, mówisz limonkowe? Biorę

No taki limonkowy żółty, chłodny.
April 12:48, 10 cze 2019

Iza, to ten sam słoneczniczek co ma Kwartecik?
UrsaMaior 14:15, 10 cze 2019

Tak, to ten.
eVka 15:37, 10 cze 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Jest piękna, teraz kwitnie chyba sześcioma kwiatami. Najpierw przymierzyłam ją na frontowej jak "kontrapunkt"

Ale potem stwierdziłam, że wykombinuję specjalnie dla niej mini rabatkę na moim przechowalniku Ignaś codziennie sprawdza, czy nadal "pachni", tam ma łatwiej Dorzuciłam jej brązowe trawki, szałwie i przetaczniki oraz lawendową naparstnicę, siedzą tam też trzy zeszłoroczne ogniste jeżówki Ciekawa jestem efektu, jak to wszystko zacznie kwitnąć

Zobacz, niby tylko jeden krzaczek róży aa odaje rabacie tyle uroku i szlachetności!
Piękne wdoczki pokazujesz
Gruszka_na_w... 22:33, 10 cze 2019

Świetnie ta róża wyglądała na frontowej. Może zdecydujesz się na drugi egzemplarz?
Na tej drugiej rabacie też nieźle się prezentuje.
Chłodny żółty? No, no...kto by pomyślał.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
kwartet 22:46, 10 cze 2019

Hania jak byś mi w głowie siedziała.
Gruszka_na_w... 22:51, 10 cze 2019

kwartet napisał(a)
Hania jak byś mi w głowie siedziała.

Do tych chłodnych nutek kropelka ciepła. Podbija urodę całości.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Helen 05:58, 11 cze 2019

Ale potem stwierdziłam, że wykombinuję specjalnie dla niej mini rabatkę na moim przechowalniku Ignaś codziennie sprawdza, czy nadal "pachni", tam ma łatwiej Dorzuciłam jej brązowe trawki, szałwie i przetaczniki oraz lawendową naparstnicę, siedzą tam też trzy zeszłoroczne ogniste jeżówki Ciekawa jestem efektu, jak to wszystko zacznie kwitnąć;)

Agata, rewelacyjnie Ci to wyszło, chyba jesienią pozmieniam koncepcje w moim ogrodzie. Będzie żółty, ale nie słonecznikowy. Teraz niestety już jest za gorąco.
Czy dobrze czytam, że masz w swoim ogrodzie red baron? Możesz pokazać jak masz skomponowany?

Anda 07:09, 11 cze 2019

Co tu dużo pisać, ślicznie masz i juz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
jolanka 07:37, 11 cze 2019

Machałam Ci z drogi