To ja się dołączam do zawiedzenia FF, taki byle jaki, a plan nie wypalił, żeby się spasowały z Queenami. Miałam nadzieję, że ten ciemny przełamie bladość...a tu...
Flaming flag jednak wcześniejsze - z Queenami mi się przez chwilę w zeszłym roku zgrały, ale i duży kontrast wzrostu między nimi jest. A w tym roku to już w ogóle, bo mam zeszłoroczne cebulki i wyszły takie pstynki, że śmiech na sali Kwiaty są może na wysokości 15cm? No chichram się jak na nie patrzę w takiej wersji
U mnie rosna na zapłociu między turzycami Silver Sceptre. Wczoraj sąsiadka zapytała mnie, czy to sztuczne tulipany!
Jola, nie żartuj sobie z tym malowaniem .
Posadzenie tych tuj to był genialny pomysł, nie wiem na czym to polega, ale jakby frontowy ogród większy się zrobił...
No powiem Ci, że patrzę na te tulipany tak bez przyjemności. Nawet ich nie zostawię na drugi rok, jak przekwitną to wykopię i wywalę. Żeby mi przypadkiem w przyszłym roku nie wyszły.