Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

mrokasia 10:12, 13 lip 2018

malgol napisał(a)

Ja popieram Miałam białe ,ale po dwóch sezonach zrobiły się różowe wiec teraz lubie już różówe

No to właśnie kupiłam 3 szt wypasionych białych Alb . Mam nadzieję, że pozostaną białe .
mrokasia 10:17, 13 lip 2018

Zana napisał(a)

I tak powolutku dojdziemy do przekonania go, że te koniki są beeeee.

Ja to bym tam widziała kuliste Alphen's Globy albo po prostu Umbry. Na dole zimozielone kulki w trawkach i bylinkach. Taka prosta klasyka.

Oj Anula, no po prostu wiedziałam, że wrócisz do tego tematu
O tej rabacie na razie nie mówimy... nie wszystko na raz...może kiedyś przyjdzie na nią czas .
Na razie bardzo podoba mi to co rośnie na dole na tej rabacie i tego się trzymam .
mrokasia 10:20, 13 lip 2018

Chciałam powiedzieć, że wczoraj znalazłam miejsce na anabelki . Nawet na kilka .
To jest plan na przyszły rok , bo najpierw trzeba będzie wyciepać dwa płożące jałowce...
Będę musiała wysłać eMa w jakąś delegację czy coś...
Makao_J 10:21, 13 lip 2018

Podokienna na prawdę super. Obserwuję ją namiętnie bo masz tam LadyU ja też ją mam więc porównuję sobie. Tylko moja tegoroczna i duuuuużo mniejsza od Twojej.
malgol 10:26, 13 lip 2018

mrokasia napisał(a)
Chciałam powiedzieć, że wczoraj znalazłam miejsce na anabelki . Nawet na kilka .
To jest plan na przyszły rok , bo najpierw trzeba będzie wyciepać dwa płożące jałowce...
Będę musiała wysłać eMa w jakąś delegację czy coś...

Ja to nie kupuje tyle co Iza, ale i tak ukradkiem kupuję i sadzęNajbardziej się cieszę,jak eM gdzies wyjezdza...wtedy hulaj dusza
Zana 10:37, 13 lip 2018

mrokasia napisał(a)

Oj Anula, no po prostu wiedziałam, że wrócisz do tego tematu
O tej rabacie na razie nie mówimy... nie wszystko na raz...może kiedyś przyjdzie na nią czas .
Na razie bardzo podoba mi to co rośnie na dole na tej rabacie i tego się trzymam .

No przecież piszę, że powolutku

Na dole jest ok., tylko te koniki
mrokasia 10:47, 13 lip 2018

Zana napisał(a)

No przecież piszę, że powolutku

Na dole jest ok., tylko te koniki

Oj tam, oj tam .

kaz742011 14:55, 13 lip 2018

mrokasia napisał(a)

Ano zmienia się, zmienia . A czy po cichutku? Raczej powolutku .
Chyba któregoś dnia wstawię foty porównawcze choćby dla samej siebie .

Koniecznie. Też chętnie obejrzę .
mrokasia 18:13, 13 lip 2018

Makao_J napisał(a)
Podokienna na prawdę super. Obserwuję ją namiętnie bo masz tam LadyU ja też ją mam więc porównuję sobie. Tylko moja tegoroczna i duuuuużo mniejsza od Twojej.

Z podokiennej jestem zadowolona , rośnie w oczach.
LadyU jest świetna, jestem zachwycona, Ty też będziesz .
mrokasia 18:17, 13 lip 2018

malgol napisał(a)

Ja to nie kupuje tyle co Iza, ale i tak ukradkiem kupuję i sadzęNajbardziej się cieszę,jak eM gdzies wyjezdza...wtedy hulaj dusza

Mój niestety nie wyjeżdża... a co gorsza zorientował się gdzie trzymam kupione rośliny... ale widzi, że nie kupuję sobie ciuchów, torebek itd więc jakoś akceptuje dla niego ważniejsze, że jak są nowe rośliny to znaczy że ja znowu będę tylko w ogrodzie siedzieć